2016-01-19 13:28Pressemelding

Nå kan du se årets Trinidad & Tobago Carnival Calendar

null

Årets karneval i Trinidad & Tobago nærmer seg. Selv om den viktigste hendelsen som utgjør Karibias største karneval, først ligger den 8 og 9. Februar så er feiringen er allerede i full gang med en rekke fargesprakende og festlige arrangementer og events.

Det offisielle programmet som teller mer enn 100 arrangementer, har nettopp blitt publisert på nettet og kan lastes ned av alle karnevalsinteresserede.

I tillegg til den store J'ouvert festen, som er tidlig på morgenen karnevals-mandag, og de mange etterfølgende opptogene med årets karneval inkluderer det den velkjente Soca Monarch finalen, Cricketspilleren Brian Laras populære fest søndagen, og en rekke helt nye events med DJs , mat, båtturer og soca musikk.

Du kan laste ned karneval kalenderen på http://www.ticketfederation.com/schedule

Planlegg karnevals-reisen din på www.gotrinidadandtobago.com

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen