2018-01-09 09:30Pressemelding

Møt Victor White, som skal representere Barbados i Vinter-OL i Pyengchang

null

Mange liker å være sporty og aktive når de er på ferie. På Barbados kan du gå turer langs strendene, svømme med skilpadder, oppdage skipsvrak under vann, sykle rundt på øya og roe ned dagen med middag på katamarantur i solnedgangen.

Du kan også delta på en av de mange årlige festivalene. Barbados forbereder seg til en hektisk vintersesong og tilbyr en rekke sports- og kulturbegivenheter.

–Barbados er velsignet fordi det er alltid noe som skjer der. For turister finnes det så mange muligheter for sportslige aktiviteter. Personlig er jeg glad i vannsport, som dykking, windsurfing og kiting. Min favoritthobby er free diving, forteller Victor White.

Victor (20 år) er halvt svensk, halvt fra Barbados, og har oppnådd status som profesjonell free skier. Victor kommer til å skape historie fordi han skal representere Barbados for aller første gang i Vinter-OL

Victor vokste opp i Sverige, og på hytta til bestemoren sin lærte han seg å stå på ski. Han bor nå på Barbados men reiser for det meste av året og forbereder seg til alle konkurransene.

­­­–Jeg er svært glad hver gang jeg kan dra tilbake til min øy. Barbados er mitt paradis! Menneskene har et så åpent sinn, er snille og vennlige.

Victor innrømmer at livet på en karibisk øy kan være så laid-back som du ønsker. Men – at det finnes mange aktiviteter for dem som liker sport. I tillegg til vannsport, kan alle de som liker golf spille på syv ulike baner som bla. den berømte på Sandy Lane Hotel, hvor det i 2006 ble arrangert World Golf Championships.

Barbados er også fantastisk for familier med barn. –Foreldre har en rekke valgmuligheter på sin ferie og de kan alltid ta med barna når de skal ut på kvelden for å spise middag. Barn er velkomne på spisestedene.

For å kombinere et godt måltid med sol, sjø og sand, anbefaler Victor sydlige Barbados.

–Dere må ikke g glipp av Friday Fish Fry på Oistins. Der får dere servert den aller beste fisken, helt fersk og nygrillet.

For vannsport er havet rolig på vestkysten og villere med større bølger på østkysten.

– Soup Bowl på Bathsheba på østkysten er et velkjent surfested. Berømte surfere drar dit når de kommer til Barbados. Vestkysten har vakre strender med rolig sjø, og passer perfekt til å nyte det varme klimaet med forskjellige vannsportsaktiviteter.

Victor er nå i gang med å forberede seg til alle konkurransene. Det å vinne en gullmedalje i OL, er hans fremste mål. Det ville være for første gang i Barbados sin historie. –Og en stor ære for mitt land og en heder til alle de jeg er glad i og som ikke lever lenger, tilføyer Victor. Hans far kom fra Barbados og han oppmuntret Victor til å satse på en internasjonal skikarriere. Dessverre gikk faren bort i 2014.

Victor har en støttende familie i ryggen. –I tillegg til hele befolkningen på Barbados. Det å ha en gruppe mennesker som inspirerer meg til å gå for mine mål, er berikende. Den støtten jeg får er helt overveldende og hjelper meg utvilsomt til å presse grensene på tøffe dager. Jeg ser at med en solid base, den rette tankegangen og personlig dedikasjon gjør det mulig for selv dine villeste drømmer å bli til virkelighet, forklarer Victor.

Hans optimisme og livsglede er et symbol på den gjestfriheten du vil møte når du reiser til Barbados.

Hvis du liker å surfe, svømme og vil oppdage sporty Barbados, bestill en pakkereise med Ticket.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen