2015-03-16 09:21Pressemelding

Magdalena Grand blir offisielt hotell for Tobago Football Legends Challenge

null

Kan du forestille deg å spise frokost eller spille golf omringet av noen av de største stjerner fra engelsk fotball gjennom tidene? Dette blir kanskje mulig, når Magdalena Grand Beach & Golf Resort i Scarborough blir det offisielle hotellet for den stjernespekkede fotballturneringa British Airways Tobago Football Legends Challenge fra den 15. - 22. juni 2015.

Et av høydepunkterne i "fotball-uka" blir den lokale legenden Dwight Yorke’s Celebrity Golf Day den 19. juni, en forløper for International Golf Tournament i 2016, som Dwight Yorke også står i spissen for. Fotballturneningen får foruten Dwight Yorke besøk av prominente fotballikoner som bl.a. Louis Saha, Patrick Vieira, Ian Wright og Luis Boa.

Golf-facilitetene er selvsagt i toppen på Magdalena Grand Beach & Golf Resort, men hotellet byr også på 178 rommelige værelser og 22 suiter med balkong, 3 pools og en lang rekke aktiviteter som tennis, vann-volleyball, cricket, vandreturer, fotball, sykling, fitness og pool-snorkling.

Få 30 % rabatt på "fotball-opphold"

Hvis du booker et opphold i perioden fra den 17. - 23. juni 2015 innen den 30. mars, får du 30 % rabatt per natt i et deluxe værelse med havutsikt. Bruk koden `Tobago Legends´ ved bestilling på hotellets hjemmeside magdalenagrand.com

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen