2016-02-12 13:46Pressemelding

Jordan vinner prisen for beste turist-app

null

Jordan blev den stolte vinner af prisen for `Best Government Service Application´ i den arabiske turismeindustri. Direktør for Jordan Tourism Board, Dr. Abed Al Razzaq Arabiyat, modtog prisen på det netop afholdte World Government Summit i Dubai.

I forbindelse med prismodtagelsen for beste turist-app udtaler Dr. Abed Al-Razzaq Arabiyat: “Jordan Tourism Board bliver betragtet som en af pionererne i den internationale turismesektor, hvad angår implementering af teknologi, digital marketing og social media strategier. Denne pris er resultatet af vores hårde arbejde på området, som vi vil videreudvikle fortsat".

App´en hedder `Visit Jordan´ og giver brugere mulighed for at udforske Jordan og blive inspireret til ture, overnatning og events blandt meget andet. På samme tid lægger den også op til samarbejde mellem de forskellige instanser, der arbejder med turisme i landet.

App´en er indtil videre tilgængelig på engelsk og fransk til Android og iOS. Flere nye sprog er på vej.  

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen