2015-01-22 15:07Pressemelding

Jordan Tourism vil gerne høre dine reisehistorier på ny blogger-hjemmeside

null

Er du blogger, fotograf eller videofotograf og har du lyst til at dele dine reiseoplevelser med resten af verden? Så har du nu mulighed for at blive en del af et helt nyt projekt, hvor du oplever Jordan på første hånd og bruger dine erfaringer til at fortælle andre om det. Fortællingerne bliver oppdelt i temaer, så du enten skriver om fx kultur, natur eller gastronomi ud fra dine egne interesser.

Jordan Tourism har lanceret en helt ny hjemmeside til formålet med navnet Unraveling Jordan. Her kan du allerede nu fortælle lidt om dig selv, dine interesser og erfaringer som blogger og på den baggrund søge om at komme med på en række særlige blogger-ture til Jordan. Turene er temaoppdelt og går derfor til forskellige steder i landet. 

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen