2014-04-16 17:19Pressemelding

Earth, Wind & Fire besøger Tobago

null

Fra d. 19. April til d. 27. April emmer Tobago af jazz musik. Festivallen er en hyldest til jazzmusik og den lokale musik fra Trinidad og Tobago, samt resten af Caribien. Hovednavnene er John Legend, Brandy, Keyshia Cole, Earth, Wind & Fire, Tessanne Chin, Tarrus Riley, R’Kardo Stevon og Chrycee.

Meget mere end musikfestival

Tobago Jazz Experience er med end en musikfestival, det er en hel perlerække af gode oplevelser med Tobago og Carribien i centrum. Udover at forkæle sig selv med dejlig musik, får man også rig mulighed for at opleve Tobagos autentiske caribiske stemning, opleve kulturen på Tobago og smage på de mange lækre kulinariske tilbud øen har.

Under festivallen afholdes bl.a. det berømte ”Bucco goat racing” hvor et makkerpar bestående af en mand og en ged løber om kap mod andre.  Man kan også nyde den fantastisk smukke strand Pigeon Point Heritage Park, som er kåret til at være en verdens bedste strande af CNN.

Musikken

Tobago Jazz Experience har både lokale og internationale navne, dette er festivallens første dag et godt eksempel på. Her spiller både Roy Cape All Stars featuring Blaxx, Tarrus Riley, Michael Boothman, Joel Phillip og Rhapsody Next

John Legend der bl.a. har hittet med sangen ”Ordinary People” og har vundet hele 9 grammy awards spiller d. 25. April. 

Er man vild med 70’er hits kan man godt gøre danseskoene klar til d. 27. April hvor Earth, Wind & Fire spiller. Earth, Wind & Fire har hittet med bl.a. ”September”, ”Let’s Groove” og ”Boogie Wonderland”.

Ønsker man at opleve fantastiske Tobago kan man til sommer rejse med American Holidays via London fra kun 13.750 NOK.

Til vinter kan man rejse med Apollo direkte fra Oslo til Tobago fra kun 15.998 NOK.


United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.comOm United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen