2019-01-21 08:41Pressemelding

Derfor skal vinterferien gå til Alpene

null

Unike vinterferieopplevelser venter i Alpenes fjell-landskap. Opplev Østerrike, Italia og Tysklands beste langrenns-løyper med Cross Country Ski Holidays som har dedikert seg fullt ut til vintersport.

© Fischer Sports GmbH

En vinterferie i Alpene med Cross Country Ski Holidays byr på 20 forskjellige regioner å velge fra i Østerrike, Italia og Tyskland. Her får du og familien alt det dere forventer som perfekt langrennsski-infrastruktur og helt uberørte snødekte landskap.

Cross Country Ski Holidays’ langrennsskiområder og kompetente hoteller tilbyr fremragende service – om du enten har bruk for en individuell lærer, skiskole, guidede skirenn eller leie av utstyr. Ta familien med på helt nye eventyr i snøen, vekk fra overbefolkede skiløyper, hvor dere kan gli mykt gjennom snøkledd natur og erobre fjelltoppene.

Fem gode grunner til å holde vinterferien i Alpene:

1. De unike Alpene
Et skieventyr i Alpenes høyder gir et helt nytt perspektiv på vinterferien. Alpenes majestetiske fjelltinder tilbyr noe som ingen fjellkjeder i Norden har. Gled deg til storslagen panoramautsikt som du aldri glemmer og et garantert instagram-vennlig landskap i hvitt og blått.

2. Snøgaranti og områder med isbreer
Merk grenseløs frihet i Dachstein og Kitzesteinhorn i Østerrike hvor lange isbreer strekker seg 2.700 og 3.000 meter over havets overflate. Du og familien kan se frem til høy snøgaranti og en utrolig allsidig destinasjon. Områdene med isbreer tilføyer noe helt spesielt til skituren for alle vintersportsentusiaster.

© Fischer Sports GmbH

3. Høyere luftlag
Løypene er lagt høyt oppe i fjellene, i de tynnere luftlagene, så du får det optimale treningsutbyttet av skituren. I tillegg får du en formidabel utsikt.

4. Standarder som stiller krav
Alle regionene byr på høye skisportsstandarder. Cross Country Ski Holidays stiller store krav til sine hoteller og den service som tilbys gjestene. Du vil alltid møte en vert med stor pasjon for sporten, og hotellene tilbyr bl.a. leie av utstyr, mulighet for oppbevaring og stell av utstyr mm. Alle gjester kan forvente minst én langrennsskiskole, servicestasjoner og fremragende infrastruktur samt fasiliteter langs løypene.

5. Tre kulturrike land
Sist men ikke minst byr vinterferien i en av Cross Country Ski Holidays’ regioner på møter med andre kulturer. Østerrike, Italia og Tyskland byr på vakre, snøkledte omgivelser, spennende events for store og små samt lokal mat og drikke. Smak på kulturen med en sprøstekt, østerriksk schnitzel, lekre antipasti i Italia eller Weißwurst og kjølig spesialøl i Tyskland.

Om Cross Country Ski Holidays:

Cross Country Ski Holidays er en gruppe hoteller som har gått sammen og spesialisert seg på langrennssport i Østerrike, Italia og Tyskland. De er ekspertene som du vil ha fatt i hvis du drømmer om unike, aktive opplevelser på din neste skiferie. Utover å tilby fremragende fasiliteter til langrenn og ski touring, avholder Cross Country Ski Holidays’ regioner kjente skimaraton-løp.

Cross Country Ski Holidays tilbyr makeløse skiopplevelser i over 20 regioner og opphold på i alt 27 hotell fordelt over tre land - Østerrike, Italia og Tyskland.

For mer informasjon om Cross Country Ski Holidays’ regioner og hoteller, besøk: www.crosscountry-ski.com

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon les mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen