2018-11-09 11:21Pressemelding

Cross Country Ski Holidays - Den perfekte, aktive ferie i de snøkledde Alpene

null

Landskap dekket av dyp snø og krystallklar luft overalt. Dette er Alpenes imponerende univers. Sammen med Cross Country Ski Holidays kan du gli mykt på perfekt preparerte langrennsløyper eller off roade på de høyeste fjelltoppene med guidede skiturer.

Cross Country Ski Holidays er en gruppe av hoteller som har spesialert seg på vinteraktiviteter som langrenn og ski touring utenfor skiområdets grenser. Opplev en grenseløs frihet, og grip sjansen for å få god mosjon i flotte naturomgivelser.

Cross Country Ski Holidays tilbyr utrolige skiopplevelser i over 20 regioner og opphold på i alt 27 hoteller, fordelt på tre land: Østerrike, Italia og Tyskland.

Langrenn – mosjon og meditasjon

Langrenn er en svært trendy sport hvor det ut over vitalitetsaspektene, legges vekt på nytelse. Det å gli mykt på fine løyper i snøkledd landskap og i de vakreste omgivelser kan fremkalle en meditativ opplevelse. Cross Country Ski Holidays er fullt ut dedikert til langrennsporten, skistedene er av høy standard, og det er profesjonelle guider tilgjengelige. Det tilbys et hav av langrennsløyper som kan brukes til klassisk langrenn og skøyting. Den fremragende infrastrukturen med god skilting, skiskoler samt sanitære fasiliteter, gjør ferien ekstra praktisk og behagelig.

Ski touring off pist

Drømmer du om å utforske vinterlandskapet og snøkledde fjell, så er ski touring i uberørte omgivelser langt vekk fra løypene også en mulighet. På ski touring følger du ikke løyper eller ruter, og det er ingen oppmerking – kun det uberørte terreng og fjelltopper. 

Kompetente og dedikerte guider garanterer deg en personlig og sikker opplevelse, så du kan bestige fjell og gli gjennom vinterriket i ren fornøyelse.

Men det er også mye annet å oppleve. Regionene som Cross Country Ski Holidays dekker over, frister med isbreer, biathlon, løyper for skihopp-entusiaster, langrennsturer i mørket på kvelden eller i brattere løyper for mer spenning, trening på rulleski under sommersesongen og berømte events i Alpenes fjellrike.

Det er nye tider! Vinterferie i Alpene handler ikke kun om alpint og snowboard lengre.

Ut over de velutviklete regionene er det også en rekke hoteller dedikert til langrenn. De er utstyrt med fasiliteter som er tilpasset kravene til langrenn med låste oppbevaringsrom for ski, vaskeri, arealer hvor man kan smøre ski, informasjonservice og forskjellige langrennspakker man kan bestille. 

Men det viktigste med hotellene er at vertene selv er skielskere og derfor gjerne hjelper gjesterne med informasjon og rådgivning.

En skiferie med Cross Country Ski Holidays blir til en uforglemmelig opplevelse!

Om Cross Country Ski Holidays:

Cross Country Ski Holidays er en gruppe av hoteller som har gått sammen og spesialisert seg på langrennssport i Østerrike, Italia og Tyskland. De er ekspertene som du vil ha fatt i hvis du drømmer om unike, aktive opplevelser på din neste skiferie.

For mer informasjon og booking:

www.crosscountry-ski.com

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon les mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen