2018-08-31 11:22Pressemelding

Bvlgari Resort Dubai inntar nordiske hovedsteder – med sterk salgsmisjon

null

Bvlgari Resort Dubai starter en kommersiell turné til Norge, Sverige, Finland og Danmark i høst. På de ulike presentasjonene tilbyr Bvlgari Resort Dubai en eksklusivt titt inn i hotellanleggets magiske verden.

Italienske fornemmelser midt i Dubai

Resortet åpnet for 9 måneder siden som et av de nyeste hotellene i perlerekken. Bvlgari Resort Dubai er det første i sitt slag med hele 158.000 m2 suveren ekstravaganse. Anlegget kombinerer på vellykket vis nedtonet italiensk luksus med en skandinavisk stil som er forsterket av arabiske elementer.

Bvlgari Resort Dubai ligger på Jumeirah Bay - en menneskeskapt øy, formet som en sjøhest. Fra øya går en 300 meter lang bro til Dubai sentrum og skaper en direkte forbindelse til bylivet. En ekte urban oase!

Det arkitektoniske uttrykket skiller seg tydelig fra Dubais høye skyskrapere. Med sine to-tre etasjer og italienske design, fornemmer man gjenkjennelighetens glede fra en Middelhavslandsby.

http://www.bulgarihotels.com/.resources/bvlgari-hotel-dubai-video.html

Alt-i-ett for feinschmeckeren

Rom og villaer

Som gjest har man valget mellom 173 leiligheter med havutsikt og 15 private palasser, fordelt på 101 rom og suiter, samt 20 villaer med egen pool, hage og utsyn over havet.

De seks bygningene vender ut mot vannet og bort fra det pulserende sentrum. Stemningen overalt er derfor beroligende, og man glemmer snart tid og sted.

Yachtklub

Verdens første Bvlgari Marina og Yachtklub ligger som et enestående pustehull i hjertet av bukten, hvor utsikten går over båthavnen med plass til 50 skip. 

Her gjenskapes Middelhavets sjarmerende atmosfære. Yachtklubben byr på italiensk lunch og middag med en overdådig fiskerestaurant. Menyen er planlagt for å gi gjestene en spiseopplevelse i-ett med havet.

Il Cioccolato

Il Cioccolato er Bvlgaris sjokoladebutikk hvor lekre, haute couture-sjokolader dufter søtt. En perfekt gaveide eller et besøk verdt for gourmanden. Her smelter italienske sjokoladetradisjoner bokstavelig talt sammen med vakre, arabiske former.

Hvem

Natalya Pak, som er ansvarlig for Bvlgari i Norden, og Christine Engen, står klare til å inspirere og fortelle mer når alle Nordens hovedsteder skal bli presentert for den neste spennende destinasjonen, Bvlgari Resort Dubai.

Hvor og når

Fra mandag den 10. til fredag den 14. september 2018 går turen til Oslo, Stockholm, Helsingfors og København.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon les mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen