2020-01-20 05:30Pressemelding

Bvlgari Hotel & Resort Dubai viser flagg i Norden

Entrance to Bvlgari Resort Dubai Entrance to Bvlgari Resort Dubai

Den nordiske reisebransjen, turoperatører og presse kan de kommende dager fram til den 24 januar få sjansen til å oppleve det luksuriøse Bvlgari Hotel & Resort Dubai, når hotellet og den nye sales manager Laura Antony besøker de nordiske hovedstedene.

Bvlgari Hotel & Resort Dubai er et sjarmerende middelhavsinspirert luksusprodukt som er med til å underbygge Dubais helt unike posisjon ikke bare som verdens fremste destinasjon for forretningsreisende og – events, men også etterhvert er blitt favorittdestinasjonen hos norske feriegjester, og for ikke å glemme Dubai sin rolle som EXPO hovedstad senere dette året.

Det er Christine Engen fra United Spirit Nordic, som står for programmet i de nordiske hovedstedene, og i Oslo ser hun og Laura Antony fram til å presentere hotellets kun 101 rom inkludert 5 suiter og 20 villaer, alt i lyst og luftig italiensk design og innrettet med den vakre Bvlgari marmor kombinert med det eksotiske tilsnitt av Midtøsten.

Unikt for Dubai er hotellets 20 villaer som har enten direkte tilgang til den private stranden eller med utsikt til Burj Khalifa. Alle villaer har privat pool, 1 -3 soverom og egen cabana og utgang til den private stranden for strandvillaen. Villaenes størrelse varierer fra 175 kvm til 540 kvm, hvor den sistnevnte er den legendariske Bvlgari Villa som er innrettet med Hermés stole, Jacuzzi, privat hjemmekino og selvfølgelig med egen butler.

Bvlgari Resort Dubai kan også by på en av Dubais beste italienske matopplevelser i «Il Ristorante» sin «made in Italy» - meny skapt av den kjente Michelin-kokken Niko Romito. I tillegg til italienske signaturrestauranten, så kan du få muligheten til å oppleve den elegante og særlige japanske restauranten Hoseki. Den har kun 9 plasser og tilbyr Omakase i høyeste klasse til lunsj og middag. Restauranten kan også reserveres til mindre grupper.

Bvlgari Resort Dubai strekker seg over 1,4 millioner kvm og har privat strand med Beach Club, en unik mosaikk-dekket pool, privat marina og den første Bvlgari Yacht Club i verden. Denne glitrende og eksklusive oasen ligger bare ti minutter fra de store attraksjonene i Dubai som Dubai Mall, Mall of Emirates, Burj Khalifa og La Mer.

Laura Antony, som har arbeidet på hotellet siden åpningen for snart 2,5 år siden gleder seg til å treffe den norske reisebransjen og pressen, og dele sin entusiasme for dette fantastiske og eksklusive produkt.

Ved presentasjonen i Oslo mandag morgen, blir det også mulighet til å høre mer om den utvikling Bvlgari Hotels & Resorts er inne i. De neste to år vil de åpne hotell i Paris, Moskva og Tokyo.

For mer informasjon om hotellet les her  

 

 Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.

Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen