2015-03-30 10:42Pressemelding

Book et vinter-cruise med Star Clippers før 30. april og få Early Booking-rabatt

null

I Karibia skinner solen også om vinteren

Skift den skandinaviske sne og kulde ud med blå himmel, krystalklart vand og høje palmer på en sejltur ved en af Karibias mange fantastiske øer. Et Star Clippers vinter-cruise i Karibia går til Windward-øya, Grenadinerne, ABC-øyer, Leeward-øyerne, Treasure-øyerne eller Cuba, og uanset hvilken sejltur I vælger, er der garanti for flott vær, fantastisk utsikt og optimale seilforhold. På et vintercruise er der selvsagt også mulighet for at dyrke vannaktiviteter, gå på opdagelse blandt karibiske seværdigheder eller blot at slappe af og lade op.

Få Early Booking-rabatt på 20 %

Hvis I er hurtigt ude, kan I få Early Booking-rabat på udvalgte vinter-cruises i december 2015 og januar 2016. Bestiller I turen før d. 30. april, får I op til 20 % rabatt.

Et 7 nætters cruise til Cuba med Star Flyer afgår 6. og 13. december 2015 samt 10. januar 2016 til priser fra 1510 euro per person i delt kahyt. Bestil før 30. april 2015 og få 20 % i Early Booking-rabatt.

Et 7 nætters cruise til Windward-øerne med Royal Clipper afgår 5. december 2015 samt 2. januar 2016 til priser fra 1685 euro per person i delt kahyt. Bestil før 30. april 2015 og få 20 % i Early Booking-rabatt.

Et 7 nætters cruise til Treasure-øerne med Star Clipper afgår 12. december 2015 samt 9. januar 2016 til priser fra 1510 euro per person i delt kahyt. Bestil før 30. april 2015 og få 20 % i Early Booking-rabatt.

Alle priser er eksklusiv havneafgifter og fly til og fra cruiset.

Info om Star Clippers

Star Clippers’ skipe er tre af verdens største og højeste seilskibe. De besøger ofte havne hvor større krydstogtskipe ikke kan lægge til og tilbyder passagerene aktiviteter og en atmosfære, der føles som at være på en privat yacht. Alle tre skipe har dæk i teaktræ, pool, spisning i et uformelt miljø, den hyggelige Tropical Bar på dækket og en komfortabel pianobar. Skipene tilbyder første klasses indkvartering og restaurant.

På Star Clippers’ hjemmeside: http://www.starclippers.com/en/book-your-cruise/find-a-travel-professional.html# kan I finde din nærmeste agent og booke jeres Star Clippers cruise. Her kan I også læse mere om de forskellige skipe, deres ruter og hvornår de afgår.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen