2018-07-31 07:00Pressemelding

Bli med på Atlanterhavskrysning - for detox og total avslapning

null

Når sesongene skifter, drar Star Clippers seglskip fra et farvann til annet. I oktober forflytter Royal Clipper seg fra Europa til Karibia og arrangerer samtidig en fantastisk seglopplevelse over Atlanterhavet. I løpet av 16 dager er du som gjest for det meste til havs, hvor kropp og sjel får ro og fred, og for mange en nødvendig pause fra et hektisk hverdagsliv.

Dette er også cruise for alle som liker å segle og nyte livet ombord. Du har tre herlige måltider som serveres daglig, med ekstra juice og croissanter for early birds, samt ettermiddagssnacks og nattmat. I over to uker kan man følge med på vind og vær, soloppgang og solnedgang. Se seglene heises og fires ned. Lytte til blafring av segl, bølgeskvulp og naturens lyder. Skuldrene senker seg, og man sover som et barn ombord.

For alle som liker å lære holdes forelesninger, man kan låne bøker i biblioteket og lytte til historier fra skipets cruisedirektør. Mange hviler seg på solstolene og leser egne favorittbøker, tar en dypp i bassenget og unner seg et glass vin fra Tropical Bar, skipets sjarmerende utvendige bar.

Og bestille en kroppsmassasje eller stell av negler på hender og føtter. Endelig kan man bare nyte skipet over tid, uten å måtte i land.

Royal Clipper starter krysningen den 25. oktober fra Lisboa, fortsetter til Portimão på Algarvekysten med muligheter for utflukt, eller rusle rundt i byen og prøve noen lokale sardiner. Etter én dag til havs, er neste stopp er fiskebyen Safi med fin gamleby, i Marokko. Royal Clipper fortsetter så ferden mot Kanariøyene og ankommer etter en dags til havs, Santa Cruz på Tenerife, med tid for sightseeing rundt på den frodige vulkanske øya og opp mot Telde på 3.718 moh, Spanias høyeste fjell.

Så starter 10 dagers segleopplevelse direkte fra Tenerife til Barbados. Man kan oppleve delfiner som hopper i vannet og fugler som følger skipet. Begynn gjerne noen av dagene sammen med kapteinen på åpen bro og få med deg ekte segleerfaring. Hvis været tillater det, kan gjestene i perioder få styre skipet. Det å stå ved roret og segle mot horisonten er et minne for livet.

Vel fremme i Bridgetown, Barbados, etter 16 dager ombord, går du i land i en Karibisk øyperle.

Bli gjerne noen ekstra dager og nyt korallstrender og palmer, før returen til Skandinavia. Du kommer hjem igjen som et nytt menneske. Gammelt stress ligger igjen på Atlanterhavets bunn.

25. oktober, 16 netters Atlanterhavskrysning med Royal Clipper fra Lisboa til Barbados, fra EUR 1,935 per person i delt dobbelthytte.

Alle priser er eksklusive portavgifter og fly til og fra krysningen.

Til redaksjonene:

Star Clippers opererer tre av verdens største og høyeste seilskip, som besøker havner hvor de store cruiseskipene sjelden kommer til. Gjestene tilbys aktiviteter, fasiliteter og atmosfære som på en privat yacht. Star Clippers er regnet som en av de ledende cruiserederier i sitt segment. De to minste skipene, Star Flyer og Star Clipper, tar hver 170 passasjerer, med mannskap på 74, mens Royal Clipper kan ta opp til 227 passasjerer med besetning på 106.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon les mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen