2015-04-28 10:59Pressemelding

Aktiviteter eller avslappning i Jordan - 5 anbefalinger

null

Hvad end du er til aktiviteter eller avslappning - eller måske en blanding af begge dele - så har Jordan en masse at byde på til din næste reise. Prøv fx kræfter med klippeklatring og ridning eller slapp av med spa-behandlinger og meditation i solnedgangen ved det Døde Hav.

Slap af på førsteklasses spahoteller

Vann, varme og mineraler må nærmest være definitionen på ultimativ avslappning, og Jordan kan byde på et væld af førsteklasses spa-faciliteter, ikke mindst i området omkring det Døde Hav. Prøv fx en behandling eller et ophold på Anantara Spa, Thalgo Spa eller det fantastiske The Jordan Valley Marriott Dead Sea Resort & Spa, der har været førende inden for spa-behandlinger gennem flere årtier.

Lad op under vandfaldets varme stråler

Der er en anden og mere livlig form for vann på spil i Hammamat Ma’in vandfaldet (Ma’in Hot Springs, hvor strålerne kan blive op til 63 grader varme takket været lavaformationer i undergrunden. De maleriske omgivelser og det mineralrige vann tiltrækker tusindvis af lokale og turister, der slapper af og lader op hele året rundt.

Meditér i Little Petra

Jordan er med sin storslåede natur og brede vidder på mange måder det perfekte sted for meditation og fordybelse. I Little Petra - en `forstad´ til det nærtliggende Petra - findes `Meditation Camp & Self-development´, hvor alle er velkommen til at dyrke forskellige former for mediation. Jordan Tourism Bureau tilbyder desuden 3 særlige meditationsture til henholdsvis Wadi Rum (fuldmåne-meditation), Little Petra (fredag og lørdag aften) og ved det Døde Hav (fredag aften ved solnedgang).

Styrk formen i Amman

Er du mere til action end avslappning, kan Jordans hovedstad Amman tilbyde et stort utvalg av aktiviteter. Her kan du besøge fitness centre, spille tennis, svømme eller dyrke andre former for sport. I området omkring Amman er det muligt at ride, cykle, klatre og spille golf. Har du mere mod på en dag som publikum, kan du fx overvære professional fodbold, basketball eller håndbold i det imponerende Sports City i Amman.

Tag på klatretur på klipperne i Wadi Rum

Ørkendalen Wadi Rum, der bedst indtages i jeep, på heste- eller kamelryg, er foruden sit enestående sceneri et oplagt sted for en lang række udfordrende aktiviteter. Klippeklatring er et hit blandt mange besøgende, men du kan også få pulsen op på udfordrende vandreture gennem området eller prøve at campere en eller flere nætter under åben himmel.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen