2018-01-16 13:31Pressemelding

90 reisebyråagenter skal på studietur til Sør-Afrika

null

South African Tourism satser aktivt på det nordiske markedet.

”For å vise hva Sør-Afrika byr på, arrangerer vi en omfattende studietur med fire reiseruter. Deltagerne får møte lokale reiselivsaktører tilpasset de nordiske lands ønsker. South African Tourism samarbeider med South African Airways og Destination Marketing Companies (DMCs). Utfyllende program og invitasjoner er utarbeidelse, forteller en engasjert Abby Swartz, Marketing og Promotion Manager for Norden, hos South African Tourism.

Hun deltok på roadshow i Norden i slutten av oktober, og møtte stor interesse fra media og reiselivet. Felles for alle land var behovet for å lære mer om Sør-Afrika. Det behovet har hun tatt på alvor for turismen fra Skandinavia er viktig.

De nordiske landene med Norge, Sverige, Danmark og Finland får stadig større betydning for Sør-Afrika. Over 60.000 skandinaver besøkte Sør-Afrika fra januar til juli i år. Det bidrar til at South African Tourism vil nå sitt strategiske mål “5 in 5” – dvs. tiltrekke seg fem millioner turister i løpet av de neste fem årene.

“Vår organisasjon har brukt betydelig med tid det siste året for å revurdere vår strategi. Vi har tatt i bruk grundige analyser og studier for å skape et rammeverk for markedsføring og investeringer. Vi satset på en strategisk bestemmelse om å allokere ekstra budsjett mot forbrukere og reiseliv for å presentere og selge Sør-Afrika som en destinasjon i verdensklasse” sier South African Tourism Chief Operating Officer, Ms Sthembiso Dlamini.

South African Tourisms strategi for Norden er i hovedsak basert på smarte, resultatdrevne partnerskap med sørafrikanske reiselivsaktører samt nordiske operatører. Dette hovedmålet går igjen i alle aktiviteter som er planlagt for 2017 og 2018.

Det første prosjektet startet 23. oktober 2017, da South African Tourism introduserte 20 sørafrikanske aktører på et roadshow i Norden. Turnéen startet i København, og gikk videre til Oslo, Stockholm og Helsinki hvor man avsluttet den 26. oktober 2017.

Sør-Afrika ble godt tatt i mot i alle byene og mange deltagere tok turen for å bli kjent med aktørene. I København kom over 40 reisebyråer, 20 i Oslo og Helsinki, og 32 i Stockholm.

”Sør-Afrika har mye å tilby moderne reisende, og South African Tourism er ivrige etter å dele så mange verktøy som mulig for å hjelpe reisebyråene i å selge Sør-Afrika effektivt”, forklarer Abby Swartz. Hun ser svært positivt på muligheten for å jobbe enda tettere med skandinavisk presse og reiseliv.

Noen tall:

Antall turister fra Norden til Sør-Afrika fra januar til august 2017

  • Danmark – 18,450 – 6.6% økning sammenlignet med samme periode i fjor.
  • Finland – 5,776 – 8% økning sammenlignet med samme periode i fjor.
  • Norge – 12,123 -likt sammenlignet med samme periode i fjor.
  • Sverige – 27,094 - 15.1% økning sammenlignet med samme periode i fjor.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen