2014-01-20 17:43Pressemelding

10 ting du ikke viste du kunne gjøre i Amman.

null

1.  Beundre utsikten fra Wild Jordan Café, og samtidig støtte Jordans naturreservater. Royal Society for the Conservation of Nature’s prosjekter arbeider for å bevare biomangfoldet i Jordan. Menyen er moderne; fettfattig og lavkarbo, og med lokale ingredienser fra naturreservatene

2.  Etter en lang dag med opplevelser, nyte et par timer i hammam og lade batteriene igjen. Her får du dampbad, sauna, Jacuzzi, skrubb og 40 min massasje. Alt sammen midt i Amman.

3.  Ta en ridetime eller booke en tur på hesteryggen om du allerede er en erfaren rytter. Amman byr på stort antall ride klubber som både tilbyr undervisning og turer

4.  Hva med en kurs i lokal matlagning. Hos Beit Sitti, er det små klasser med maks 12 deltagere. Du lærer å lage lokal frokost, lunsj og middag som dere selvsagt vil smake til slutt.

5.  Ta barna med til barnemuseet. Det ble bygget på initiativ fra Hennes Kongelige Høyhet Dronning Rania. Hun mener at barn lærer best gjennom lek.

6.  Hva med et besøk til Royal Automobile Museum. Et museum med en enestående samling av motorsykler, biler som går helt tilbake til store Arabiske Opprøret, og rommer Kong Husseins 1952  London Capri og Mercedes 300SL  ”Gullwing” som han kjørte race med.

7.  Shop amok i en av Ammans mange Shopping Centre. Her finner du alt fra siste mote,  designervarer og -merker.

8.  Hva med å ta vennene med til en weekend i Amman og en omgang ”Paint ball”. Uventet og morsomt.

9.  Kjøp med deg et moderne kunstverk hjem. Ta på oppdagelse i Amman sin kunstverden og de mange moderne kunstgallerier med både kjente og ukjente kunstnere, lokale og internasjonale navn.

10. En dag i Amman sin vannpark. Her kan hele familien kjøles ned en varm sommerdag. Det er sklier,  solstoler og store basseng med mange opplevelser.

Vil du se mer hva Amman har å tilby så klikk videre inn på visitjordan.com  og http://visitjordan.com/99things/

Du kan lett besøke Amman på en weekend. De fleste flyselskaper har daglige avganger til Amman og Jordan.  Med Turkish Airlines koster en flybillett tur/retur fra  NOK 4326 inklusive alle skatter og avgifter.

Det finnes hoteller i alle kategorier. Du har en oversikt over alle hotellene her http://international.visitjordan.com/VisitorToolbar/Hotels.aspx .

Taxier er malt gule og har taksimeter. På kvelden avtales helst pris. Det er også vanlig å gi tips ca. 200 fils (20 piaster) i tillegg til prisen. Du kan ta taxi fra flyplassen til hotellet, eller be hotellet bestille en taxi til å hente dere på flyplassen ved ankomst.

HUSK det er visumplikt til Jordan. Det koster 20 JD (ca. 30 USD) og fås ved ankomst på flyplassen.

Jordan Tourism representeres i Norden av United Spirit Nordic, som har hovedkontor i København. Vi treffes på telefon 0045 33115600 eller på email: jordan@unitedspiritnordic.com Send oss en email for brosjyrer, kart og mer informasjon.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.comOm United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen