2015-03-10 15:15Nyheter

Skandinavien liker Trinidad & Tobago

null

Turister fra Skandinavien liker tilsynelatende karneval, skilpadder og krystallklart vann. Ifølge en ny rapport fra Trinidad & Tobagos turistministerium fra februar 2015 sås en økning på 43 % i antall av reisene fra Skandinavien til Trinidad & Tobago fra 2013 til 2014. Økningen er i tillegg den største blant tvillinge-øernes internasjionale markeder.

Økningen hænger dels sammen med en generel øket interesse for Karibien, men også Trinidad & Tobagos evne til at markedsføre sig som en allsidig feriedestinasjon synes at spille inn.

"På Trinidad & Tobago får turister mulighed for at kombinere by og strand, og den blanding tiltaler mange i Skandinavien, hvor vi ofte ønsker både oplevelser og afslapning på vores ferie" udtaler Christine Engen, direktør for bureauet United Spirit Nordic, der håndterer pr- og marketing for Trinidad & Tobago i hele Norden.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen