2015-01-27 12:01Nyheter

Las Cuevas stranden på Trinidad mottaker Blue Flag Award

null

Las Cuevas stranden på Trinidad har mottaket den prestigefulle Blue Flag-pris som led i en ny skærpet satsning på miljø og bæredygtighed på tvillingerneøerne Trinidad & Tobago.

Prisen tildeles på baggrund af 32 strandkriterier og 24 vandkriterier, der bl.a. omhandler vandkvalitet, miljøinformation, sikkerhed og service.

Det var Trinidad & Tobagos Turistselskab (TDC) der i samarbejde med landets turistministerium (MOT) uddelte prisen ved en ceremoni på selve stranden d. 16. januar 2015.

Det blå flagg er et internationalt anerkendt øko-mærkat, der er tildelt til over 4000 strande og marinaer i 48 lande. I Trinidad & Tobago bliver det lokale Blue Flag-program varetaget af græsrodsorganisationen Asclepius Green.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen