2019-12-09 08:00Pressemeddelelse

VIVA Cruises lancerer ekspeditionskrydstogter i 2021 med introduktionen af MS SEAVENTURE

(December 2019) Flodkrydstogtspecialisen VIVA Cruises går ind i ekspeditionsmarkedet med et nyt krydstogtskib, MS SEAVENTURE (tidligere MS BREMEN), som lanceres i maj 2021.

 

VIVA Cruises tilbyder firestjernede ekspeditionskrydstogter for kun 164 gæster ombord på SEAVENTURE. Der gives 10 procents rabat på tidlig booking på alle krydstogter, som reserveres før slutningen af ​​februar 2020 

 

SEAVENTURE's jomfrutur starter i Amsterdam den 15. maj 2021 med ankomst i Warnemünde, Hamborg den 21. maj. Skibet sejler derefter på 13 unikke ruter fra de barske

Islandske kyster i nord til de brasilianske regnskove i syd, herunder: 

• Østersøen og Baltikum

• Island & Spitsbergen

• Island og Grønland

• Island og Canada / Quebec

• Transatlantisk krydstogt

• Sydamerika

Andrea Kruse, COO for VIVA Cruises, udtaler: ”Vi har altid haft et mål om at tilbyde vores kunder nye perspektiver på de destinationer de besøger, og med lanceringen af ​​vores ekspeditionscruises tager vi nu endnu et skridt i den retning. Vi tilbyder en virkelig unik oplevelse på vores mindre skib, uden at gå på kompromis med kvaliteten vores høje standarder. Vores ruter tilbyder noget anderledes oplevelser for de rejsende som ønsker at komme helt tæt på nogle af de mest fantastiske landskaber og natur som findes på jorden.”

 

Med VIVA Cruises kan dem med trang til utraditionelle rejser opleve fjerntliggende destinationer. Eksempelvis Western Arctic and Labrador - en spektakulær 17-dages rejse, kun mulig på et skib som SEAVENTURE, der er i stand til sikkert at manøvre i de arktiske farvande. Man starter turen i Kangerlussuaq på Grønland og besøger herefter en række steder i Grønland og Labrador, herunder Grønlands hovedstad og kulturcenter Nuuk. Gæsterne vil på denne tur regelmæssigt opleve at se både pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler, inden de ankommer til Quebec, Canada, 17 dage senere.

Priserne starter fra USD 12.150 pr. person.

 

Som et mindre ekspeditionsskib har SEAVENTURE kun 82 hytter og suiter. Det giver gæsterne mulighed for at genopdage verden fra et helt nyt perspektiv ombord. Størrelse gør at skibet kan manøvre sig ind i mindre havne og af snoede floder, samt lynhurtigt at ændre kurs for at kunne observere dyr og opleve naturen. Ekspeditionsskibets unikke design betyder også, at skibet kan færdes trygt i isfyldte farvande.

 

En flåde af 12 solide Zodiac både giver gæsterne mulighed for at udforske nye områder og naturen på nært hold, og det håndplukkede ekspertteam ombord ikke bare guider gæsterne på udflugterne, men supplerer også med en række interessante foredrag om hvert rejsemål.

 

VIVA Cruises tilbyder stor værdi med sit all-inclusive produkt tilgængeligt på alle rejser. Dette inkluderer; fuldpension med morgenbuffet, frokost, middag (flere retters gourmetmenuer) og snacks; en gourmetrestaurant med god mad; lækre drikkevarer (både med og uden alkohol) af høj kvalitet (mineralvand, læskedrikke, juices, forskellige kaffespecialiteter, te, mousserende vin, aperitifs, vine, et godt udvalg af øl, longs drinks, samt dagens cocktail). Drikkepenge er samtidig inkluderet.

 

SEASCAPEs 82 kahytter indeholder et komfortabelt soveværelse samt opholdsstue med aircondition, dobbelt- eller enkeltsenge med mulighed en ekstra sovesofa, moderne fladskærms-tv med live transmission af skibets påhængskamera, DVD-afspiller, satellit-telefon og Wi-Fi-adgang, spa-badekåber, hårtørrer, rejsevækkeur og et privat pengeskab. Nogle kahytter har privat balkon, og alle har gratis, fuldt udstyret minibar med forfriskninger og roomservice tilgængelig fra kl. 7.00 til kl. 22.00

 

Om Viva Cruises

VIVA Cruises slog dørene op i 2018 og har hovedkontor i Düsseldorf, Tyskland. VIVA Cruises er blevet kendt for sine eksklusive flodkrydstogt og tilbyder krydstogter og udflugter på alle de store floder i Europa som; Donau, Elben, Mosel, Rhinen, Rhône, Seinen og Main-Donau-kanalen. I 2020 vil de have 10 flodkrydstogtskibe, der sejler under deres flag (nogle af dem tilbyder krydstogt hele året som deres eget flagskib VIVA TIARA, andre i udvalgte perioder). VIVA Cruises krydstogter er rettet mod et internationalt publikum og de tilbyder et fleksibelt krydstogt i højeste kvalitet og ikke mindst, det bedste som Europa har at tilbyde. Med moderne, yderst bekvemmelige fartøjer og et femstjerners serviceniveau, hvor gæsten altid er i fokus, er VIVA Cruises en cruiseoplevelse, uden sammenligning. Under 2021 kommer VIVA Cruises til at tilbyde ekspeditioner med MS SEAVENTURE.

 

For mere information om VIVA Expeditions se mere på www.viva-cruises-expeditions.com/

For booking kontakt jeres rejsebureau eller VIVA Expeditions kontaktformular, telefon

+4921127403250  eller (info@viva-cuises-expeditions.com)

 

For mere information om VIVA Cruise se mere på www.viva-cruises.com/en/about-us/

For booking kontakt jeres rejsebureau eller VIVA Cruises kontaktformular, på telefon +4921127403250  eller info@viva-cuises-expeditions.com.

 

For mere information om Viva Cruises i de nordiske lande kontakt Christine Engen, christine@unitedspiritnordic.com eller via telefon +45 28102434

 

 Om United Spirit Nordic

Som repræsentationsbureau er vores mål at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå dette mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.

Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen