2019-11-04 09:15Pressemeddelelse

Star Clippers udgiver nyt katalog for 2019-2021

Royal ClipperRoyal Clipper

I disse tider, hvor der er et stigende fokus på miljø og bæredygtighed i vores hverdag er et krydstogt med en af Star Clippers fantastiske skibe et grønnere alternativ. Det giver en fantastiske følelse af stilhed og ro, når du glider hen over havet med deres skibe, lægger til i en havn og opdager destinationer du aldrig havde troet du skulle opleve.

Virksomheden, som blev grundlagt af Mikael Krafft for mere end 30 år siden, har altid gjort en dyd ud af at få nye, såvel som loyale gæster til at føle sig velkommen hos Star Clippers og har altid været lydhøre for gæsternes ønsker. Det har de gjort for at udvikle rejseoplevelser hos Star Clippers til hvad de er idag, nemlig drømmerejse hvor gæsternes velbefindende er i fokus med hjælp fra et imødekommende mandskab ombord på deres skibe.

Star Clippers tre sejlskibe; Star Flyer, Star Clipper og Royal Clipper tilbyder krydstogter, som sejler mellem nogle af de mest naturskønne havne i Middelhavet, Caribien og Asien. Der er mulighed for at variere længden af dit krydstogt og vælge forskellige ativiteter, så der er noget for både dem ønsker at slappe af og for dem som er mere eventyrlystne.

Spændende nyheder fra Star Clippers

Asien

En nyhed i 2020 er, at vi sejler mellem Singapore, Malaysia og Ko Samui (også kaldet Coconut Island) i Thailand i perioden fra maj til oktober. Det er en afslappende sejlads med mulighed for fantastisk snorkling i Pulau Tenggol samt et besøg i Marine Park i Pulau Tioman.

2. maj 2020, 7 nætters krydstogt med Star Clipper fra Koh Samui til Singapore. Priser fra € 1.810 pr. person i delt dobbeltkabine.

I foråret og efteråret 2020 kan du nyde et 11-nætters krydstogt mellem Singapore og Kota Kinabalu, Malaysia, hvor du blandt andet kan opdage den fantastiske fauna i Borneo og besøge nationalparken i Miri.

22. september 2020, 11 nætters krydstogt med Star Clipper fra Kota Kinabalu til Singapore. Priser fra € 2.845 pr. person i delt dobbeltkabine.

I april lancerer vi en 10 nætters rundtur fra Ko Samui, Thailand inklusiv stop blandt andet i Ko Pha Ngan, Ko Wua Ta Lap, hvor du kan besøge Ko Mae Ko Nationalpark, Pattaya og Koh Rong, Cambodja. Under stoppet i Cambodja har du muligheden for at besøge det fantastiske tempel ved Ankor Vat, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

22. april 2020, 10 nætters krydstogt med Star Clipper, Koh Samui-tur-retur. Priser fra € 2.585 pr. person i delt dobbeltkabine.

 

Middelhavet

Med over 4000 års historie, maleriske små landsbyer og farverige landskab, er der ingen tvivl om at Middelhavet er noget ud over det sædvanlige.

Nyt for næste år er et 11 nætters krydstogt mellem Rom og Venedig, Italien med stop i Corfu, Grækenland, Kotor i Montenegro, samt Dubrovnik & Vis i Kroatien. Her får du mulighed for at besøge både Capri og ej at forglemme Pompeiis ruiner. En perfekt kombination af historie, nydelse og besøg i en lang række små idylliske landsbyer.

13. juni 2020, 11 nætters krydstogt med Royal Clipper fra Rom til Venedig. Priser fra € 3.275 pr. person i delt dobbeltkabine.

 

Atlanterhavet

At krydse Atlanterhavet med sejlskib er der sandsynligvis mange mennesker som har drømt om, og i løbet af efteråret kunne man på svenske Kanal 5 se en række kendte svensker opleve netop det.  Star Clippers tilbyder sine gæster samme sejlads, men på en langt mere behagelig måde under en 15/16 dages sejlads. Der er afgang i april og oktober-november fra Las Palmas med den endelige havn i St. Marteen eller turen Lissabon - Barbados.

22. oktober 2020, 16 nætters krydstogt med Royal Clipper fra Lissabon til Barbados. Priser fra € 2 095 pr. person i delt dobbeltkabine.

 

Caribien

Et krydstogt værd at nævne er en 7-dages rundtur, Treasure Island tur-retur fra St. Maarten, hvor du besøger de små caribiske øer Anguilla, Tortola, Beef Island, Norman Island, St. Kitts og St. Barth - øen, der tilhørte Sverige mellem 1784-1878 og har en hovedstad som hedder Gustavia!

5. december 2020, 7 nætters krydstogt med Star Flyer til Treasure Islands. Priser fra 1.685 € pr. person i delt dobbeltkabine.

 

Dette er bare en smagprøve på Star Clippers sejladser i 2020, så kig i kataloget for at få et komplet overblik over alle rejsene.

Alle priser er eksklusive havneafgifter og fly til og fra sejladsen.

For booking kontakt dit rejsebureau eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tlf. +377 97978400, www.starclippers.com

 

 

Om Star Clippers

Star Clippers driver i dag tre af verdens største sejlskibe og har yderligere et under opbygning. Samtlige skibe kan kaste anker i små bugter og besøger ofte havne, hvor de store krydstogtskibe ikke kan lægge til. Hvert skib tilbyder gæsten bekvemmeligheder og en atmosfære som på en privat yacht.

Service af høj standard tilbydes af et imødekommende mandskab, og alle tre skibe har teaktræsdæk, swimming pool, en uformel restaurant, en indbydende Tropical Bar på dæk og en hyggelig Piano Bar. Skibene er store nok til at tilbyde førsteklasses indkvartering og måltider.

De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74, mens Royal Clipper tager 227 gæster og har et mandskab på 106.

 

 


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et repræsentationsbureau med mål om at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale mærker inden for bl.a. turisme, hotel, livsstil og luftfart med at nå dette. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi dine fordele, styrker dit omdømme og øger din forretning. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen