2024-04-11 08:43Persbericht

Other World Computing presenteert nieuwe opslagoplossingen voor contentmakers

OWC Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A voor Sony Alpha en FX camera's

Transcontinenta B.V., OWC distributeur voor de Benelux, kondigt vandaag, voorafgaand aan de deelname van Other World Computing op de NAB Show, de toevoeging van vier nieuwe producten aan OWC's arsenaal van creatieve oplossingen aan. 

De hoogwaardige VPG200-gecertificeerde OWC Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A-geheugenkaarten, met capaciteiten van 480 GB en 960 GB, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge prestatie-eisen van video- en fotografie professionals die met Sony Alpha en FX-camera's filmen. Volgende week introduceert Other World Computing ook drie aanvullingen op de OWC Envoy-productlijn. Dit omvat een nieuwe portabel OWC Envoy SSD van 1TB en 2TB, OWC Envoy Pro Elektron van 4TB en de OWC Envoy Pro Mini met een capaciteit van 2TB. 

Vastleggen met professionele prestaties

Met werkelijke leessnelheden van 1850 MB/s en schrijfsnelheden van 1700 MB/s en VPG200-certificering voor gebruik met alle Sony Alpha en FX-camera's, waaronder a9III, a1, a7SIII, a7IV, a7rV, FX3, FX6, FR7 en FX30. Deze nieuwe OWC Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A kaarten zijn perfect voor de professionele filmmaker of fotografen van extreme actie. De OWC Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A geheugenkaarten zijn ontworpen voor makers die willen profiteren van de maximale prestaties die hun Sony camera's kunnen bieden, zoals 8K video, Pro-slow motion of Pro-high resolution burst RAW fotografie. Dankzij consistente prestaties kunnen deze kaarten foutloos grote hoeveelheden opnamen met hoge bitsnelheden maken, zonder een moment van vertraging. Deze nieuwe Type A CFexpress-kaarten van Other World Computing zijn efficiënt voor het verwerken van gegevensintensieve taken, waaronder het overbrengen van grote bestanden tussen de kaart en de computer, en zijn zeer geschikt voor professionele workflows die snelle toegang tot gegevens vereisen. 

Tijdbesparend en gegarandeerde kwaliteit

De nieuwe Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A kaarten zijn getest onder de meest agressieve camera-instellingen om de hoogste betrouwbaarheid en prestaties te garanderen, zodat professionals onvervangbare content veilig kunnen opslaan en openen. Door het gebruik van CFexpress 4.0-technologie kunnen deze Atlas Pro Type A-kaarten de opnametijd met 2x of meer verkorten vergeleken met CFexpress 2.0-kaarten, en met 6x of meer ten opzichte van standaard SD-kaarten. Met de meegeleverde OWC Type A-naar-Type B-adapter kunnen de beste prestaties uit deze kaarten worden gehaald met CFexpress Type B-lezers. Koppel deze kaart aan een OWC CFX card reader om gebruik te maken van OWC's Innergize™ software voor beheer van kaartgezondheid, prestaties en upgrades in het veld. Dit zorgt ervoor dat OWC geheugenkaarten altijd klaar zijn om het hoogste niveau van workflowprestaties en betrouwbaarheid te leveren.

Een compleet ecosysteem voor content creators

Other World Computing heeft het meest uitgebreide assortiment hardware- en softwareoplossingen ontwikkeld om het creatieve proces van "Capture to Completion™" te ondersteunen. Het OWC Atlas ecosysteem is de eerste stap in het proces om ervoor te zorgen dat fotografen en videografen de tools kunnen gebruiken die ze nodig hebben om hun visie van camera naar publiek te krijgen. 

"Met de CFA 4.0 specificaties, de toonaangevende VPG200 certificering, samen met de strenge test- en productienormen van OWC, bieden deze Atlas CFexpress Type A geheugenkaarten toegang tot de hoogste kwaliteit instellingen voor het vastleggen van beelden, waardoor SONY fotografen de vruchten kunnen plukken van hoge snelheid en betrouwbaarheid," zegt Larry O'Connor, Other World Computing oprichter en CEO. "Deze kaarten profiteren ook van de mogelijkheid om te worden geüpgrade en gemonitord met onze Innergize software, die de gemoedsrust biedt dat iemands zicht betrouwbaar wordt vastgelegd."

Other World Computing's Innergize™ software is een integraal onderdeel van het ecosysteem dat gebouwd is voor OWC Atlas geheugenkaarten en lezers. Innergize controleert de gezondheid van een OWC Atlas-kaart om er zeker van te zijn dat deze betrouwbaar is in het gebruik en reinigt en herstelt vervolgens de prestaties om er zeker van te zijn dat er geen dropped frames zijn bij het maken van video-opnamen of continue burst-opnamen. Atlas kaarteigenaren kunnen ook hun firmware upgraden om te profiteren van de nieuwste kaartverbeteringen en ervoor te zorgen dat OWC-kaarten en lezers optimaal presteren met hun camera's. 

Beschikbaarheid:

De Atlas Pro CFexpress 4.0 Type A kaarten zullen in mei verkrijgbaar zijn bij de OWC dealers in de Benelux. Er zijn ook OWC CFexpress Type B kaartlezers verkrijgbaar.

Creëer grotere ideeën uit zakformaat pakketjes

Met meer dan drie decennia aan expertise op het gebied van opslag voegt Other World Computing een nieuw productaanbod en meer capaciteiten toe aan de Envoy-lijn van draagbare opslagoplossingen; het leveren van de perfecte combinatie van formaat, prestaties, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

De nieuwe OWC Envoy SSD is een draagbare best-in-class ervaring, waardoor het de perfecte partner is voor al je creaties. Deze draagbare SSD heeft een verbluffende geheel nieuw ontwerp en heeft een behuizing van vliegtuigaluminium, in een vormfactor van handpalmformaat, biedt consistente sustained snelheden van 1000 MB/s, en voorkomt thermische throttling. De meegeleverde USB-C kabel zorgt ervoor dat de OWC Envoy Portable SSD klaar is voor gebruik met computers, camera's, telefoons en tablets. Deze nieuwe OWC Envoy SSD is de perfecte schijf voor dagelijks gebruik om grote bestanden op te slaan, te bewaren, back-ups te maken en te bewerken. Het zal snel uitgroeien tot de favoriete draagbare SSD-schijf voor persoonlijk én professioneel gebruik.

De OWC Envoy Pro Mini is de ultieme 'werkt met alles' SSD in zakformaat, die zowel qua prestaties als capaciteit flink uitpakt. Met een nieuwe capaciteit van 2 TB en de grootte van een sleutelhanger zal deze nieuwe capaciteit voor de OWC Envoy Mini Pro een krachtig hulpmiddel zijn voor makers die hun werk altijd bij zich willen hebben. Dankzij de USB-A- en USB-C-connector is het aansluiten op het opnameapparaat van je keuze nooit een probleem en heb je altijd een back-up.

Beschikbaarheid:

De gloednieuwe OWC Envoy SSD en de OWC Envoy Pro Mini zullen in mei verkrijgbaar zijn bij de OWC dealers in de Benelux.

OWC Envoy Pro Elektron SSD stevig als een tank

De Envoy Pro Elektron, nu 4 TB, is een robuuste, stootvaste, stofdichte en waterdichte IP67-SSD schijf in zakformaat. Deze nieuwe en ultrahoge capaciteit voor de SSD breidt het opslagaanbod nog verder uit voor makers die prestaties en een hoge capaciteit eisen. Met de meegeleverde USB-C-connector kun je hoge kwaliteit video, lossless audio en RAW-bestanden opslaan, bewerken en back-ups maken met echte praktijksnelheden tot 1011 MB/s.

Beschikbaarheid:

De Envoy Pro Elektron is binnenkort verkrijgbaar in capaciteiten tot 4TB bij de OWC-dealers in de Benelux.

 

Over Other World Computing:

Other World Computing (OWC), opgericht in 1988, is toegewijd aan het leveren van innovatieve, prestatiegerichte kwaliteitsoplossingen die de ontwerpers van vandaag en morgen in staat stellen hun verbeelding te realiseren.  Als partner van de digitale kunstenaar biedt OWC een reeks eenentwintigste eeuwse oplossingen om vast te leggen, te creëren en samen te werken. Van liveopnames tot de opnamestudio, de filmset, het veld en het stadion, het lokaal opnemen van gegevens tot de opslag in een bedrijfsrack voor web- of bedrijfsback-ups of het beveiligen van gegevens, van professionals tot enthousiastelingen; Other World Computing weet dat er geen ruimte is voor compromissen als het aankomt op iemands visie.

Met duurzaamheid en een voorbeeldige klantenservice als kernwaarden streeft het bedrijf naar nul afval, zowel vanuit milieuoogpunt als vanuit het oogpunt van strategische bedrijfsvoering. De langetermijnvisie op alles van renovatie en recycling tot duurzame praktijken in onze kantoren en productie is een bewijs van de toewijding van het bedrijf aan het nastreven van innovatie voor het algemeen belang.  Als leverancier van de essentiële oplossingen om creaties te manifesteren, is Other World Computing toegewijd aan het leveren van uitmuntendheid op wereldschaal. Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen