2023-09-14 13:00Persbericht

Nieuw: OWC Jellyfish Nomad en Studio all-SSD gedeelde opslagoplossing

Nieuw OWC Jellyfish Nomad en Studio all-SSD gedeelde opslagoplossing

Transcontinenta BV, distributeur voor Other World Computing® in de Benelux, kondigt vandaag een nieuw niveau van samenwerking aan op het gebied van draagbare en desktop videobewerking met gedeelde opslag, met de introductie van twee innovatieve SSD-oplossingen: OWC Jellyfish Nomad en Jellyfish Studio. Deze twee van 's werelds snelste, kleinste en eenvoudigst te gebruiken mobiele NAS-oplossingen zullen worden gedemonstreerd tijdens de IBC in Amsterdam van 15 -18 september 2023.

OWC is de toonaangevende leverancier van end-to-end ecosysteem oplossingen voor computerhardware, accessoires en software voor consumenten en professionals. De op Flash gebaseerde oplossingen Nomad en Studio van OWC herdefiniëren teamwerk en samenwerking en stellen een ongekende norm voor gedeelde draagbare NAS. Deze innovatieve oplossingen brengen een nieuw niveau van samenwerkingsefficiëntie voor videobewerkers en onderstrepen OWC's toewijding aan het verbeteren van het creatieve proces.

OWC Jellyfish Studio

De Studio vervangt de ongelooflijk populaire Jellyfish Mobile met enorme sprongen in snelheid, opslagcapaciteit en connectiviteit. Het biedt continu lees/schrijfsnelheden van 3500 MB/s, capaciteiten tot 180 TB ruwe SSD-opslag en 14 direct aangesloten poorten (6x10GbE en 8x1Gbe). Dit maakt het de ideale oplossing voor het delen van 4K-inhoud, documentaires, speelfilms, episodische inhoud of grote hoeveelheden sociale media in elke resolutie en beeldverhouding. Er is geen efficiëntere manier voor een klein team om deze taken uit te voeren dan met een Jellyfish Studio.

OWC Jellyfish Nomad
De Nomad is een kleine krachtpatser die is ontworpen voor Digital Imaging Technicians, onafhankelijke 3D-studio's en mobiele videobewerkers die een gedeelde mediapool nodig hebben om aan hetzelfde project te werken en toegang te hebben tot dezelfde middelen. Met 6000 MB/s aan totale bandbreedte, tot 64 TB aan door de gebruiker verwisselbare NVMe-schijven, 6 directe 10GbE-poorten en 128 GB RAM-geheugen kan de Jellyfish Nomad RAW-bestanden, projecten met meerdere camera's, beeldsequenties en VR aan zonder enige inspanning. Het is simpelweg de snelste, meest draagbare en eenvoudigst te gebruiken oplossing voor gedeelde opslag ter wereld, die het spel voor montageteams verandert en de kunst van teamwerk opnieuw definieert.

Wat is er te zien van OWC tijdens de IBC 2023?

Bekijk de toekomst van collaboratieve videobewerking met de nieuwe Jellyfish Nomad en Studio tijdens de IBC 2023, samen met demonstraties van andere OWC-oplossingen die videoprofessionals van Capture tot Completion™ brengen.

  • Vastleggen
    Van het eerste beeld tot de laatste bewerking biedt OWC een end-to-end workflow met het Atlas Ecosysteem. Atlas Memory-kaarten, Atlas-kaartlezers en OWC Copy That ingest-software maken het makkelijker dan ooit om ideeën vast te leggen en over te dragen.
  • Create
    OWC's opslagassortiment zal getoond en gedemonstreerd worden, met oplossingen die zijn ontworpen voor elke videoprofessional. Van werkpaard ThunderBay RAID-behuizingen tot geavanceerde Flex-oplossingen en de draagbare Envoy FX, OWC heeft voor elk opslagscenario een oplossing.
  • Samenwerken
    Samenwerking is nog nooit zo belangrijk geweest en de Jellyfish-oplossingen en Dock-reeks van OWC maken het eenvoudiger dan ooit om projecten en ideeën te delen - zonder speciaal IT-personeel.
  • Voltooid
    Zodra een project is voltooid, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er een back-up wordt gemaakt en dat het veilig is. OWC helpt creatieven dit sneller, beter en goedkoper te doen met een reeks archiefoplossingen van schijf, tot tape, tot NAS, die ervoor zorgen dat gegevens veilig, beveiligd en toegankelijk zijn wanneer ze nodig zijn.

Bezoek OWC op de IBC
Bezoek de OWC IBC stand 7.B55 (15-18 september) in Hal 7 in het RAI Amsterdam Convention Centre. Alle bezoekers van de OWC-stand kunnen zich registreren voor een gratis eenjarige licentie van OWC's Copy That offloading software en MacDrive-software, waarmee Windows-pc's Mac-geformatteerde schijven kunnen lezen en schrijven.


Beschikbaarheid
De OWC Jellyfish Nomad en Jellyfish Studio zijn binnenkort beschikbaar voor pre-order en zullen later dit jaar geleverd worden. Neem contact op met onze experts bij Transcontinenta voor meer informatie.

Over Other World Computing (OWC)

Other World Computing (OWC) is opgericht in 1988 en biedt Mac- en pc-enthousiastelingen betrouwbare computerhardware, accessoires en softwareoplossingen op zowel consumenten- als professioneel niveau. In tegenstelling tot onze wegwerpwereld, zijn de producten van OWC ontworpen om de levenslange basis te vormen van een persoonlijk en/of professioneel digitaal leven, van begin tot eind, zodat gebruikers hun investeringen in technologie kunnen maximaliseren. Het bedrijf heeft zijn hoogwaardige langetermijnoplossingen voor creatieve professionals uitgebreid naar de zakelijke markt, het MKB en de onderwijsmarkt. OWC's bekroonde team van technologen, ingenieurs, creatieven en professionals hebben een passie voor het verbeteren van technologie en zijn toegewijd aan het leveren van de beste oplossingen die lang meegaan, en echt leiderschap in het duurzaam doen hiervan ten gunste van iedereen. Meer informatie op OWC.com/green.


Onderwerpen: Storage Video

Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen