2022-03-03 12:32Pressmeddelande

Växjö Lakers och Tickster inleder strategiskt samarbete.

Växjö Lakers har valt Tickster som exklusiv leverantör för all försäljning.

Regerande Svenska mästarna Växjö Lakers och Tickster har ingått ett strategiskt samarbete för att ytterligare stärka köp- och evenemangsupplevelsen för fans och besökare; både online såväl som fysiskt på plats i Vida Arena.

Tickster är idag det största svenska biljett- och kassasystemet och används av cirka 4 000 arrangörer inom idrotts- och kultursverige. Under 2020 tog Tickster stora kliv in i hockeysveriges ligasport och idag använder 11 av Sveriges mest framgångsrika hockeyklubbar Tickster för att sälja biljetter, hantera sina evenemang, mat & dryck, merch m m, såväl innan som under match.

Maja Storbjörk, privatmarknadschef Växjö Lakers, säger:
”Att köpa en biljett till en match eller ett evenemang hos oss ska vara enkelt, smidigt och inte minst inspirerande. Med Tickster som helhetsleverantör kan vi erbjuda en modern, snabb och smidig köpupplevelse, vare sig de besöker vår biljettshop, våra restauranger, kiosker eller våra barer på Vida Arena.

Vårt samarbete med Tickster möjliggör de bästa förutsättningar för våra supportrar att smidigt kunna ta del av alla de olika upplevelser vi erbjuder. Vi kommer att jobba nära med Ticksters affärsområde Sport Business Development med fokus på att utveckla, förbättra och effektivisera den totala upplevelsen för besökaren och därigenom affären för Växjö Lakers.”

Johan Kemi, Sport Business Development Manager på Tickster fortsätter:
”Både vi på Tickster och klubbarna har lärt oss mycket om allt som kan göras för att dels stärka klubbens affär som helhet, men också för att förstärka alla de köp- och arenaupplevelser en matchbesökare möter både online och på plats i arenan. Därför ser vi extra mycket fram emot att nu inleda ett långsiktigt samarbete med Växjö Lakers; Regerande svenska mästare och en klubb som har stora krav på att ligga i framkant med sportsliga framgångar, innovation och ständigt med kunden i fokus. Lakers har höga ambitioner och det gör det extra kul för oss att få vara med på deras framgångssaga de närmsta åren.”


Om Tickster AB

Biljetten är bara början… Tickster är en mjukvaruleverantör av molnbaserade IT-tjänster som kopplar samman tusentals arrangörer, ombud och besökare inom musik, kultur och sport. Ticksters huvudprodukter – Blink, BoxPoint, Manager och SalesTracker – hjälper små och stora arrangörer med såväl försäljning, administration och uppföljning som insläpp, bordsplacering och kundsupport till sammanlagt cirka 25 000 evenemang med över 6 000 000 sålda biljetter varje år.


Kontaktpersoner

Niclas Lindeberg
CEO
Niclas Lindeberg
Johan Kemi
Sport Business Development Manager
Johan Kemi