2019-01-30 11:37Pressmeddelande

Tickster skriver avtal med Liseberg om integrerat biljett- och table management system

null

Tickster, en ledande svensk leverantör av digitala biljettsystem till evenemangs- och sportarrangörer, meddelar idag att företaget har valts av Liseberg AB som leverantör av ett integrerat biljett- och bordbokningssystem.

Det treåriga avtalet ger Tickster förtroendet att leverera deras egenutvecklade system för biljettförsäljning och table management som ska tillämpas för samtliga Lisebergs arenor, inklusive Lisebergsteatern och showkrogen Liseberg Rondo.

Målsättningarna med det nya avtalet är att maximera flexibilitet och tillgänglighet för Lisebergs gäster vid köp av evenemangsbiljetter med tillhörande mat och förtäring samt att effektivisera administration för Liseberg.

Malin Lundström är Chef för Privat & Företagsförsäljning på Liseberg:
– I linje med vår ambition att bygga upplevelser och samtidigt förenkla för våra gäster, är det av högsta vikt att ha en partner som kan tillhandahålla ett enkelt, flexibelt och intuitivt köpflöde för att uppnå fulla läktare och tillfredsställa hungriga middagsgäster.

Jason King är VD på Tickster AB:
– Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner och restauranger av högsta klass. Vi är naturligtvis superstolta att Liseberg har valt vårt system för att säkerställa att deras gäster får precis den upplevelsen de vill ha av Lisebergs fantastiska evenemang.

För mer information, vänligen kontakta:

Jason King
VD Tickster AB
jason.king@tickster.com
+46 31-18 60 30

Om Tickster

Tack vare rötterna i Arvikafestivalen har Tickster en unik förstahandserfarenhet av vad som krävs för att skapa ett framgångsrikt evenemang. Evenemang ska vara kul. Evenemang skall vara en upplevelse. Med teknik, tillgänglighet och hjärta hjälper Tickster mer än 2000 arrangörer i Norden att genomföra, organisera och underlätta evenemang som uppskattas av besökare.Ticksters egenutvecklade biljettsystem hanterar mer än 4 miljoner biljetter per år för kunder såsom Debaser, Pustervik, Vasaloppet, Brännbollsyran, Moment group, Elmia och Södra Teatern. 

Tickster AB lanserade sitt biljettsystem år 2007 och har nu ca. 40 anställda i Arvika och Göteborg. Läs mer på www.tickster.com


Om Tickster AB

Tickster är en gedigen mjukvaruleverantör av smarta molnbaserade IT-tjänster som kopplar samman tusentals arrangörer och besökare inom musik, kultur och sport. Vårt system hjälper stora som små arrangörer till en effektiv försäljningsprocess, riktad marknadsföring och enkel administration av evenemang. Vad som startade med Arvikafestivalen är nu ett sofistikerat system av verktyg för arrangörer att bygga upplevelser på, ett biljettsystem vi byggde till oss själva och som vi nu delar med tusentals andra som oss. Tickster sätter alltid arrangören i fokus och är ett white label företag som är byggt för att lyfta fram och stärka arrangörens varumärke. Från mjukvara till hårdvara, vi designar och utvecklar alla produkter inhouse vilket är tokigt kul, och vad vi tror, är hemligheten bakom smickrande kundnöjdhet.