2021-11-18 14:12Pressmeddelande

Tickster - Först ut i Sverige med integrerade vaccinationsbevis

Tickster blir det första biljettsystemet i Sverige att integrera vaccinationsbevis för enklare hantering vid inpassering i egna system.

Tickster meddelar idag att de har integrerat scanningen av vaccinationsbevis i sitt entrésystem BoxPoint Mobile, som idag används av tusentals arrangörer inom sport, kultur och mässor runt om i Sverige. Appen finns för både Android och iOS.

- Vi har redan märkt av en viss oro från våra arrangörer kring hur vaccinationsbevis skall hanteras rent praktiskt vid entréer och insläpp. I den här typen av situationer är det extra härligt att ha ett stort team med duktiga utvecklare på plats här i Sverige. Vi har förberett oss för detta under hösten och efter gårdagens besked känns det bra att snabbt kunna serva våra arrangörer och marknaden med en integrerad och smidig scanningsfunktion;  som både sparar tid och pengar men som faktiskt också höjer säkerheten vid ett evenemang, säger Johan Skogsberg Försäljningschef. 

Den 17 november aviserade regeringen, i samråd med Folkhälsomyndigheten, att man avser att införa krav på vaccinationsbevis för att få delta i allmänna sammankomster. Beskedet kom med kort framförhållning, då det nya regelverket förväntas gälla med start den 1 december 2021.

Pressbild: https://www.dropbox.com/s/8s0jqnspfte6c4v/Vaccinationsbevis_Tickster.png?dl=0

För frågor kontakta:
Johan Skogsberg, Försäljningschef

 


Om Tickster AB

Biljetten är bara början… Tickster är en mjukvaruleverantör av molnbaserade IT-tjänster som kopplar samman tusentals arrangörer, ombud och besökare inom musik, kultur och sport. Ticksters huvudprodukter – Blink, BoxPoint, Manager och SalesTracker – hjälper små och stora arrangörer med såväl försäljning, administration och uppföljning som insläpp, bordsplacering och kundsupport till sammanlagt cirka 25 000 evenemang med över 6 000 000 sålda biljetter varje år.


Kontaktpersoner

Johan Skogsberg
Head of Sales
Johan Skogsberg