2019-12-19 07:00Pressmeddelande

Nordic Exhibitions & Events väljer Tickster som biljettleverantör

Tickster, en ledande svensk leverantör av digitala biljettsystem till evenemang, kultur & sportarrangörer, meddelar att man har inlett ett samarbete med Nordic Exhibitions & Events.

Nordic Exhibitions & Events producerar, arrangerar och förmedlar utställningar av globalt kända varumärkeskoncept inom områdena underhållning, lärande, historia och vetenskap. Förutom utställningar producerar de också evenemang såsom turnésuccén Paw Patrol.

"Vi ser oerhört mycket fram emot att inleda ett djupare samarbete med Nordic Exhibitions & Events och att få addera deras evenemang till vårt redan breda utbud. Att vårt system fungerar lika bra för utställningar och kulturevenemang som för mässor och ligasport bekräftar återigen att vi har ett mycket skalbart och flexibelt system. Vi ser fram emot att utveckla våra affärer gemensamt och erbjuda Nordic Exhibitions & Events kunder en utomordentligt bra digital köpupplevelse", säger Johan Skogsberg, säljchef på Tickster.

"Vi ser fram emot ett utvidgat samarbete med Tickster som vi delvis jobbat med på Paw Patrol-turnén under 2019. Det utvidgade samarbetet innebär att vi även integrerar vår utställningsverksamhet i samarbetet, där det första evenemanget blir Titanic the Exhibition i Sundsvall till sommaren. Tickster erbjuder en helhetslösning med användarvänliga gränssnitt som passar vår verksamhet", säger Stefan Papangelis, VD för Nordic Exhibitions & Events AB.

Antal evenemang 2019: ca 15
Totalt antal sålda biljetter 2019: ca 200 000

Länkar:

Nordic Exhibitions & Events: http://www.nordicexhibitions.com/

Tickster newsroom: https://newsroom.notified.com/tickster-ab
Tickster: https://www.tickster.com/
Tickster arrangör: https://www.tickster.com/sv/organizer

Tickster på 2,5 minuter: https://youtu.be/gaLBsfS7L40
Tickster på 6 minuter: https://youtu.be/O3Pt5kYdwh4


Om Tickster AB

Biljetten är bara början… Tickster är en mjukvaruleverantör av molnbaserade IT-tjänster som kopplar samman tusentals arrangörer, ombud och besökare inom musik, kultur och sport. Ticksters huvudprodukter – Blink, BoxPoint, Manager och SalesTracker – hjälper små och stora arrangörer med såväl försäljning, administration och uppföljning som insläpp, bordsplacering och kundsupport till sammanlagt cirka 25 000 evenemang med över 5 000 000 sålda biljetter varje år.

Kontaktpersoner

Niclas Lindeberg
VD
Niclas Lindeberg
Johan Skogsberg
Sales director
Johan Skogsberg