2021-08-31 11:00Pressmeddelande

Nu släpps biljetter till SWB Equestrian Weeks at Flyinge

300 personer kommer att få chansen att se SWB Equestrian Weeks live på Flyinge - för alla andra finns det möjlighet att titta från TV-soffan.300 personer kommer att få chansen att se SWB Equestrian Weeks live på Flyinge - för alla andra finns det möjlighet att titta från TV-soffan.

 

Med ett gediget program och intressanta hästar är det många som frågar efter biljetter till SWB Equestrian Weeks at Flyinge. Arrangören meddelar nu att 300 biljetter per dag kommer släppas och för den som inte har möjlighet att vara på plats kommer allt sändas via webben.

-Som rådande regler ser ut kan vi ha 300 personer i publiken idag. Det är förstås betydligt färre än vad som brukar vara på plats men vi är glada att kunna visa hela SWB Equestrian Weeks at Flyinge på webb-TV, säger Tomas Torgersen, tävlingsledare.

Programmet som innehåller alltifrån testridningar med Cathrine Dufour och Jeroen Dubbeldam, finalerna i Breeders Trophy och de nya klasserna SWB Riders Cup tror man kommer locka många tittare.

-Det positiva med den här pandemin är att vi fått full fart på den digitala utvecklingen. Vi vet att många av våra uppfödare har fullt upp med hästar hemma och därmed svårt att ta sig till tävlingar – särskilt om det är en bit att åka. Då finns det numera goda möjligheter att slå på TV:n och se allt från soffan med bra ljud och bild, säger Tomas Torgersen.

Equisport är som vanligt kanalen som sänder och även i år kommer kostnadsmodellen att vara Pay per View.

-Biljettintäkterna är vanligtvis en viktig intäktskälla för oss, därför behöver vi ta ut en liten summa för att kunna kompensera, säger Tomas Torgersen.

Biljettförsäljningen öppnar den 1 september – de som är medlemmar hos SWB kommer få förtur.


Om Swedish Warmblood Association

SWB är en rikstäckande avelsorganisation med syfte att stödja och utveckla avel, uppfödning, utbildning och marknadsföring av svenska varmblodiga hästar. Swedish Warmblood är internationellt konkurrenskraftiga i hoppning, dressyr och fälttävlan. Svenska varmblod i världsklass produceras av våra SWB -uppfödare. De står för en lång tradition av naturlig och hållbar avel av moderna rid- och sporthästar.


Kontaktpersoner

Helen Uddefors
VD Swedish Warmblood Association
Helen Uddefors