2023-08-23 08:37Pressmeddelanden

Här är duon som leder Tidskriftsgalan

Emil Persson och Fredrik Wikingsson Emil Persson och Fredrik Wikingsson

Emil Persson och Fredrik Wikingsson leder Tidskriftsgalan 2023. Tillsammans arbetar de med publiksuccén Alla mot alla, där Fredrik är programledare och Emil producent. Nu äntrar de scenen tillsammans på Cirkus den 25 oktober.

- Vi är väldigt glada över att Emil och Fredrik ska leda vår gala. Extra roligt är det att de båda har rötter i tidskriftsbranschen, säger Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.

På Tidskriftsgalan delas Tidskriftspriset ut i tolv kategorier.

Om programledarna
Emil Persson, journalist och producent. Han var tidigare redaktör på tidningen Café, där han även startade Fördomspodden. På Tidskriftsgalan 2017 utsågs han till Årets Journalist. Emil är idag producent för Alla mot alla. Han har även prisats för sina insatser på Riagalan 2022.

Fredrik Wikingsson, journalist, programledare och poddare. Han har tidigare jobbat på tidningen Café och Aftonbladet. Fredrik har en gedigen tv-karriär, senast aktuell med frågeprogrammet Alla mot alla som sänds på Kanal 5.Om Sveriges Tidskrifter – Publicister i samverkan

Sveriges Tidskrifter är en branschorganisation för publicister som verkar inom ett fördjupande ämnesområde. Med våra ca 380 medlemmar är vi landets största branschorganisation inom medieområdet.

Kontaktpersoner

Kerstin Neld
VD
Kerstin Neld
Sveriges Tidskrifter
Sveriges Tidskrifter