2016-06-02 10:57Pressmeddelanden

"Det behövs fler oheliga allianser i tidskriftsvärlden"

Idag släpps avsnitt 5 av Tidskriftspodden – med Helle Klein, chefredaktör på Dagens Arbete och Karin Lennmor, chefredaktör på Svensk Damtidning. Två mediedrottningar, som i avsnittet slår ett slag för flera oväntade och oheliga allianser i branschen.Helle och Karin gick i vintras ut och sa att de skulle starta en ny podcast. ”Vi tar över där Mattsson och Helin slutar”, sa Karin till Resumé. Men någon podcast har det inte blivit. Tidskriftspodden sammanförde ”Industrin & Monarkin” och frågade –

Idag släpps avsnitt 5 av Tidskriftspodden – med Helle Klein, chefredaktör på Dagens Arbete och Karin Lennmor, chefredaktör på Svensk Damtidning. Två mediedrottningar, som i avsnittet slår ett slag för flera oväntade och oheliga allianser i branschen.

Helle och Karin gick i vintras ut och sa att de skulle starta en ny podcast. ”Vi tar över där Mattsson och Helin slutar”, sa Karin till Resumé. Men någon podcast har det inte blivit. Tidskriftspodden sammanförde ”Industrin & Monarkin” och frågade – Vad hände?

Tidskriftspodden erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden. Podcasten riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort. Tanken är att lyssnaren ska få en snabb och initierad inblick i de hetaste branschfrågorna.
Tidskriftspodden finns att ladda ner via iTunes. Enklast är att söka efter podcasten i din podapp och ladda ner till din smartphone.

- Tidigare avsnitt:
#1: Kerstin Neld
#2: Olle Aronsson
#3: Susanna Lundell
#4: Irena Pozar

Sveriges Tidskrifter är landets största branschorganisation i medievärlden. Vi består av Sveriges bästa tryckta och digitala tidskrifter och arbetar för att synliggöra branschens utveckling, värna pressetiken och stärka samarbetet mellan publicister. Gemensamt för våra medlemstitlar är att de är publicister med utgivningsbevis som verkar inom ett fördjupande ämnesområde.

Läs mer på www.sverigestidskrifter.se.


Om Sveriges Tidskrifter – Publicister i samverkan

Med våra ca 340 medlemmar är vi landets största branschorganisation inom medieområdet. Sveriges Tidskrifter är medlem i Utgivarna, intresseorganisationen för publicistiska medieföretag i Sverige.


Kontaktpersoner

Fredrik Wass
Omvärldsbevakare
Fredrik Wass
Kerstin Neld
VD
Kerstin Neld