2023-05-22 14:43Nyhetsbrev

Välkommen till Årskonferensen – ladda ner appen och börja planera

Om en vecka ses vi på Årskonferensen i Helsingborg. Det råder en febril aktivitet för att finslipa alla detaljerna kring konferensen, partnerseminarierna, utställningen, banketten,  rundvandringarna med olika upplevelser av Helsingborg med mera, med mera. Vi tillsammans med Helsingborg City och Helsingborg Stad är supertaggade och ser mycket fram emot att träffa dig och dina kollegor från hela landet. Vi blir över 500 konferensdeltagare!!

Fyll på kunskaps- och inspirationsbanken

Vi har tagit fram en webbaserad konferensapp se ovan. En nyhet är att under Min sida kan du skrädddarsy ditt eget partnerprogram. Välj mellan fem olika parallellspår med ett koncentrat av spetskompetens från våra Preferred Partners. Den första halvtimmen inleder vi med en introduktion för nya medlemmar och besökare där vi presenterar  Svenska Stadskärnors verksamhet samt olika processverktyg. Du kommer att få ett mail/sms för att ladda ner appen i din mobil. Ladda ner den enligt instruktionerna nedan och börja planera din vistelse. Det finns mycket att upptäcka och göra med start redan 30 maj kl 10.00. 

OBS! Endast du som har angett mobilnummer och mailadress kommer att få ett mail/sms till din mobil för att kunna ladda ner appen och därmed kunna boka partnerseminarier. Möjlighet att ladda ner appen finns också på Årskonferensen.

SÅ HÄR LADDAR DU NER APPEN

ÅKlogga liggande 2023


Om Svenska Stadskärnor AB

Svenska Stadskärnor är en branschöverskridande icke-vinstdrivande medlemsorganisation med syfte att skapa levande orter och livfulla städer genom samverkan mellan offentliga och privata aktörer. Vi samverkar med cirka 180 kommuner och företag, samverkans-organisationer, konsultföretag, arkitektkontor samt nätverken Sveriges centrum- och platsutvecklare, ATCM i England och IDA i USA.