2024-05-08 14:46Nyhetsbrev

Boka dina spår, seminarier och aktiviteter till Årskonferensen

Svenska stadskärnors App - Boka dina aktiviteter till årets konferens.Boka in dina spår, seminarier och aktiviteter till årskonferensen!

Anmält er till Svenska Stadskärnors Årskonferens? Ni har fått SMS! 📱

Har ni anmält er till Svenska Stadskärnors Årskonferens 2024 så fick ni ett SMS från avsändaren "Stadskarnor" den 7 maj klockan 15.00. Nytt för i år är nämligen att ni bokar in er på de aktiviteter ni vill delta i under konferensen. Detta innefattar: Malmös tre spår den 20 maj, partnerseminarium 21 maj samt morgonaktiviteter 21-22 maj. Detta på grund av begränsade platser.

Hur bokar jag?
Varje anmäld deltagare har fått en unik länk via både SMS och e-mail. Klickar ni på denna länk kommer ni till Appen. På knappen "Mina Bokningar" bokar ni in de spår/etapper, partnerseminarium och morgonaktiviteter ni vill gå på under konferensen. Det går inte att dubbelboka sig, Appen säger till om du skulle välja två aktiviteter under samma tid.

Ditt program sparas sedan under "Summering" så att du enkelt kan hålla koll på tid och plats ⌚

Vi ses i Malmö 20-22 maj!☀


Om Svenska Stadskärnor AB

Svenska Stadskärnor är en branschöverskridande icke-vinstdrivande medlemsorganisation med syfte att skapa levande orter och livfulla städer genom samverkan mellan offentliga och privata aktörer. Vi samverkar med cirka 180 kommuner och företag, samverkansorganisationer, konsultföretag, arkitektkontor samt nätverken Sveriges centrum- och platsutvecklare, ATCM i England och IDA i USA.


Kontaktpersoner

Björn Bergman
VD
Björn Bergman