2020-05-24 12:04Medlemsinfo

Länk till Svenska Stadskärnors digitala årsmöte 26 maj 2020

Tack för din anmälan till Svenska Stadskärnors digitala årsmöte via Zoom den 26 maj kl 15.00-16.30. Anslut gärna en stund innan så att vi kan börja på utsatt tid.

Teknisk information och mötesregler hittar du längre ned i texten.

Join Zoom Meeting Länk https://us02web.zoom.us/j/81844856516?pwd=eVh3U3hXTklpMDBQMFVNdDdySWNRdz09A

Meeting ID: 818 4485 6516  Password: 685800

Program

14.45 Uppkoppling

15.00 Årsmötet öppnas – Paul Lindvall, ordförande Svenska Stadskärnor

15.05 Lena Micko, civilminister – Vikten av gemensam kraftsamling för att klara krisen och komma ut starkare på andra sidan

15.20 Hanna Candell, vd Helsingborg City och Stina Storm, vd City Örebro – Riskanalys för citysamverkan i coronakrisens spår

15.30 Ordinarie stämmor

• Föreningsstämma för Svenska Stadskärnor

• Bolagsstämma för Svenska Stadskärnor AB

16.30 Årsmötet avslutas

Föredragshållarnas inspelade presentationer kommer att finnas på vår hemsida och sociala medier från och med 27 maj kl. 13.00.

Deltagarlista och röstlängden hittar du här.

Teknisk information

Det digitala verktyget Zoom behövs inte laddas ner i förväg. Det räcker att klicka på länken så ska ni komma direkt in i mötet. Om ni har problem att logga in vänligen kontakta rebecka.beslic@altitudemeetings.se eller ring 073-083 50 78. 

Om möjligt, fyll i ditt för- och efternamn innan du går in i mötet. Om detta inte dyker upp som alternativ kan du väl inne i mötet välja meny-valet ”participants”. Där dyker en lista med alla deltagare upp. Högerklicka sedan på dig själv och välj ”renamne” för att byta namn. 

• När du är inloggad sätt på din video. Detta görs i nedersta menyn till vänster i Zoom på ”start/stop video”. 

• Stäng av ert ljud när ni inte pratar, detta görs genom knappen ”Mute/Unmute” som finns i nedersta menyn (till vänster). 

• Under mötets gång kan du växla mellan olika visningslägen. I högra översta hörnet kan du växla mellan ”Gallery view”, och på så sätt se alla deltagare samtidigt, och ”Speakers view”, där du har talaren i en stor ruta och resterande deltagare i mindre rutor.

• Eventuella frågor ska skrivas i chatten under mötet. Chatten finner ni i nedersta menyn under ”Chat”. I chatten kan ni skriva personliga meddelanden till ”Host”, till valfri deltagare eller till samtliga deltagare. 

• Röstning följ ordförandes instruktioner under mötet.

Varmt välkommen!

Styrelsen

Svenska Stadskärnor

 

 


Om Svenska Stadskärnor AB

Svenska Stadskärnor är en branschöverskridande icke-vinstdrivande medlemsorganisation med syfte att skapa levande orter och livfulla städer genom samverkan mellan offentliga och privata aktörer. Våra främsta partners är Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, Svensk Handel, Visita och Fastighetsägarna Sverige. Vi samlar ca 200 organisationer och kommuner och är representerade av medlemmar i 105 svenska orter och städer.