2022-03-24 12:55Medlemsinfo

Det händer i Östersund – hoppas vi ses!

Vi har samlat ett gäng inspiratörer, specialister, entreprenörer och eldsjälar för att boosta dig i din yrkesroll med fokus på Hållbart – så klart! Vi har strävat efter att hitta nya infallsvinklar med både kända och nya ansikten inom stads- och platsutveckling. Extra tid är också avsatt för att umgås, utbyta erfarenheter och inte minst knyta nya kontakter. Gänget i Östersund jobbar febrilt för att ta emot oss på ett genuint norrländskt sätt. Vi ser verkligen fram emot att träffas igen. För det är i Östersund det händer. Vi inleder med årstämma och välkomstmingel den 17 maj och avslutar Årskonferensen på eftermiddagen den 19 maj. Däremellan har vi även korat Årets Stadskärna 2022!

Välkommen med din anmälan här Se hela programmet här.

Ett smörgåsbord av spetskompetens

Du får även träffa våra Preferred Partners live som står redo för att vägleda dig i utvecklingen av attraktiva och hållbara städer, platser och centrum. Vad sägs om följande aptitretare:

  • Insektsburgare, potatiskalsbord ochpapperssugrör                                                               
  • Staden är bäst! På vilket sätt? Vad behöver ändras för att stödja cirkulär ekonomi?         
  • Från haltande presentkortsförsäljning till digital platsutveckling                                         
  • Brunpappens förbannelse – kan man räkna på effekterna?                                                   
  • Ny insiktsstudie – Om Framtidens unga vuxna!

Nyfiken på mer och vem som säger vad? Tryck här

Politikerinbjudan – samtal om politikens utmaningar med centrumutveckling

TID & PLATS: 18 maj kl 10.30-12.00, Rådhuset, Rådhusgatan21, Östersund
I samband med Årskonferensen i Östersund arrangerar vi ett Rundabordssamtal som riktar sig kommunstyrelsens ordförande, vice ordförande, kommunalråd, oppostionsråd och ordförande Samhällsbyggnad i din kommun. Mötet leds av Effie Kourlos (C), kommunstyrelsens ordförande Östersund leder tillsammans med Per Eriksson, styrelseordförande för Svenska Stadskärnor.
Bjud in dina politiska företrädare och uppmana dem att följa med! Välkommen med din anmälan här  senast 10 maj. Ange namn, titel och stad, samt mailadress och mobilnummer. Frågor besvaras av Per Eriksson, 070-870 67 66 eller mail.

Boka hotell här 


Om Svenska Stadskärnor AB

Svenska Stadskärnor är en branschöverskridande icke-vinstdrivande medlemsorganisation med syfte att skapa levande orter och livfulla städer genom samverkan mellan offentliga och privata aktörer. Vi samverkar med Sveriges kommuner och regioner, SKR samt över 200 enskilda kommuner och företag, samverkansorganisationer, konsultföretag, arkitektkontor samt nätverken Sveriges Centrumutvecklare, ATCM i England och IDA i USA.