2022-12-21 08:00Press release

May the Force be with you - opdag Yoda-udstillingen på St. Maarten

Man behøver ikke være Star Wars-fan for at kende det berømte ordsprog "May the force be with you" - for de fleste af os vil det straks ringe en klokke. Hvem vil ikke gerne møde den enestående karakter Yoda? Det kan faktisk lade sig gøre, og samtidig kan du møde hjernen bag Yoda, Nick Maley, på Yoda Guy Movie Exhibit. Dette specialmuseum findes blandt palmetræerne i downtown Philipsburg, hovedstaden i den hollandske del af St. Maarten.

Legenden Nick Maley

Yoda Guy Movie Exhibit blev skabt af Nick Maley, et ikon i produktions- og filmindustrien. Nick har arbejdet på mere end 60 Hollywood-film, herunder Superman, The Shining, Highlander og Lifeforce for Life. Med en plads i Guinness Book of World Records og en Emmy-nominering kan denne mand kaldes en sand legende inden for special effects. I dag bor og arbejder Nick på St. Maarten og befinder sig regelmæssigt i dette non-profit museum.

Udstillingen

Udstillingen omfatter en utrolig samling af tredimensionelle skulpturer af berømte Hollywood-stjerner og afslører også den teknologi, der bruges til at bringe de verdensberømte karakterer - Yoda, Darth Vader, Chewbacca, MIB, Terminator, Alien, Highlander, Superman og Lifeforce - til live.

Behind the Scenes

Derudover kan Star Wars-fanatikere købe en række signerede filmmemorabilia, originale manuskript- og storyboard-udstillinger, plakater, optagelser bag kulisserne og uddrag fra Star Wars-historien fra museumsbutikken. Yoda Guy Movie Exhibit kan besøges året rundt og må absolut ikke misses når man besøger St. Maarten.


About Sint Maarten

Om St. Maartens Turistbureau (STB) St. Maarten Tourist Bureau er det officielle marketing- og turismebureau for den caribiske ø Sint Maarten, etableret for at informere om øen, øge bevidstheden og fremme forskellige aktiviteter på øen for både turister og beboere. Sint Maarten er verdens mindste område opdelt i to lande: Øen har siden 1648 en hollandsk og en fransk del, hvilket har resulteret i en helt unik kombination af kulturer. STB står for markedsføringen af ​​den hollandske del. For mere information om St. Maarten: https://www.vacationstmaarten.com/


Contacts

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen