2014-04-28 08:45Pressmeddelande

Välkommen till UKM:s länsfestival 2014

null

Foto, breakdance, film, rap, balett, blackmetal, jonglering, punk, teater, electropop, mim, akrobatik, poesi, design, spokenword, målningar, singer/songwriter, jazz, skulpturer, jojo, mode, mungigebalett, cirkus, stand-up comedy… Den här kvällen kan bjuda på allt och lite till!

4 timmar fyllda av kreativitet, kärlek, glädje och bredd! 28 scenframträdanden och 18 konstbidrag i en häftig utställning. Unga scenkonstnärer och utställningskonstnärer från hela länet visar upp sina skills i en proffsig, underbar föreställning och utställning. Denna gång intar UKM Västmanland Västerås konserthus och förvandlar den till en festivalplats för en dag. Föreställningarna kommer att livestreamas ut så att hela världen kan ta del av föreställningarna via Internet.

UKM arrangeras lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Det är ingen tävling och alla får vara med, oavsett vad det är för något man håller på med! Här träffar man likasinnade, får galna idéer och knyter nya kontakter. UKM är möjligheternas festival! Vill du veta mer om UKM? Kika in på www.ukm.se

UKM står för Ung Kultur Möts och är festivaler som arrangeras av och med unga i åldern 13-20 år.

Datum: Lördagen den 3 maj
Plats: Västerås konserthus, Västerås
Föreställning: kl 17:00
Vernissage: cirka kl 18:30

För ytterligare information kontakta:

Emma Rydell, kulturutvecklare ung 021-17 46 62, 0708-83 95 06 Emma.rydell@ltv.se

Medverkande i årets länsfestival – se bifogat pressmeddelande.


 


Om Region Västmanland

Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik, regional utveckling samt miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.


Presskontakt

Presskontakt vid allvarlig händelse
Kommunikatör i beredskap
Presskontakt vid allvarlig händelse
Vid pågående allvarlig händelse utanför kontorstid. Kommunikatör i beredskap.
Eva Lindahl
Kommunikationsdirektör
Eva Lindahl