2023-03-02 07:06Pressmeddelande

Pressinbjudan 7 mars: Media möter Smittskyddet i Västmanland – tema TBE

Nu finns chansen för dig som är journalist att träffa smittskyddsläkare Daniel Heimer samt Elisabeth Freyhult, vårdhygienläkare och biträdande smittskyddsläkare, i en serie möten om aktuellt och intressant som rör virus, bakterier, smittspridning, vaccination med mera!

FÖRSTA TRÄFFEN:

Datum: Tisdag 7 mars 2023

Tid: Klockan 11.00

Plats: Grytlappen*, Västmanlands sjukhus Västerås ELLER digitalt

Varje möte tar cirka 45 minuter och omfattar både presentationer och frågestunder. Innehållet på mötena kan så klart användas direkt som grund till artiklar, samt TV- och radioinslag.

Men om du vill ha fördjupad information om något av ämnen, eller personliga intervjuer, så finns Daniel och Elisabeth tillgängliga direkt efter mötet – eller så bokar ni in ett senare tillfälle.

OBS! Du kan välja mellan att delta på plats, Grytlappen (vid Restaurang Höjdpunkten på sjukhusområdet) eller vara med digitalt. 

På agendan:

  • TBE: Spridning. Vaccin. Skydd
  • Frågestund
  • Möjlighet för media att ta upp andra aktuella frågor

Länk till sändningen 7 mars klockan 11

Frågor: press@regionvastmanland.se

* Lokalen Grytlappen ligger i ingång 18, samma ingång som Restaurang Höjdpunkten på sjukhusområdet.

 


Om Region Västmanland

Region Västmanlands huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik, regional hållbar utveckling. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.


Presskontakt

Presskontakt dagtid
Presskontakt dagtid
Vardagar kl 08 - 16:30.