2021-06-24 07:13Pressmeddelande

Oxbackens Vårdcentral flyttar till nya lokaler 2023

Oxbackens Vårdcentral som idag bedriver sin verksamhet i lokaler med stort renoveringsbehov och som inte är fullt lämpliga för de krav som ställs på bland annat tillgänglighet och arbetsmiljö flyttar till nya lokaler.

Flytten går till Gallerian i centrala Västerås. Inflyttning beräknas ske sommaren 2023.

De nya lokalerna med en yta på 2000kvm ska ställas om till en modern vårdcentral med ändamålsenliga lokaler och välplanerad yta på ett plan vilket innebär bättre flöden för både patienter och verksamheten.

Oxbackens Vårdcentral växer med fler listade patienter och dagens lokaler räcker helt enkelt inte till. I dagsläget bedriver vi vård på flera våningsplan, så det känns jättebra att vi kommer kunna förbättra tillgängligheten för både patienter och verksamheten genom att samla och erbjuda vård på ett våningsplan, säger Anna Sofia Jansson, Direktör, Intraprenad vårdcentraler Region Västmanland

Hyresvärd för den nya lokalen är Klövern

För mer information, kontakta:

Anna Sofia Jansson, Direktör, Intraprenad vårdcentraler Region Västmanland
Telefon 021-176277
Epost: anna.sofia.jansson@regionvastmanland.se



Om Region Västmanland

Region Västmanlands huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik, regional hållbar utveckling. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.


Presskontakt

Presskontakt dagtid
Presskontakt dagtid
Vardagar kl 08 - 16:30.