2014-04-10 09:00Pressmeddelande

Klart med öppningsdatum för VL:s nya KundCenter

null

Nu är det klart när VL öppnar sitt KundCenter. Måndagen den 14 april klockan 07.00 slår portarna upp, endast två veckor efter SJ:s stängning. VL kommer förutom att sälja sina egna produkter vara ombud för SJ, SweBus, UL och TiM.

- Nu kan vi knyta ihop buss och tåg på samma ställe. Det ser jag som mycket positivt för regionen och Västmanland, säger Tommy Levinsson (S), ordförande för Kollektivtrafiknämnden.

VL har både ny personal och ny utrustning på plats från måndag.

- Vi hoppas att våra kunder och resenärer har tålamod med oss då många system är nya och vi är lite ”nya på jobbet”, säger Maria Linder, förvaltningschef på Kollektivtrafikförvaltningen

Den officiella invigningen sker klockan 12.00 den 14 april och leds av Tommy Levinsson (S), ordförande för Kollektivtrafiknämnden.

För mer information kontakta:

Maria Linder, förvaltningschef Kollektivtrafikförvaltningen
021-17 65 73

Tommy Levinsson (S), landstingsråd och ordf. Kollektivtrafiknämnden 021-17 34 93

Kollektivtrafikmyndigheten är en myndighet inom Landstinget Västmanland som sedan 1 januari 2012 har fullt ansvar för den regionala kollektivtrafiken i länet och varumärket VL. I all extern kontakt med kunder och på bussarna används varumärket VL för att hålla ihop all information och marknadsföring.


 


Om Region Västmanland

Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik, regional utveckling samt miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.


Presskontakt

Presskontakt vid allvarlig händelse
Kommunikatör i beredskap
Presskontakt vid allvarlig händelse
Vid pågående allvarlig händelse utanför kontorstid. Kommunikatör i beredskap.
Eva Lindahl
Kommunikationsdirektör
Eva Lindahl