2020-06-10 11:23Pressmeddelande

Inbjudan presskonferens!

Region Västmanland lämnar lägesrapport om covid-19 inför sommaren.   

När: 11 juni kl. 10-11

Var: Regionhuset Ingång 4. Pressen möts upp i receptionen

Karta: https://regionvastmanland.se/halsa-och-vard/hitta-vard/sjukhus/hitta-till-sjukhuset-i-vasteras/karta-over-sjukhusomradet-i-vasteras/

Pressen hälsas välkommen att närvara vid en pressträff i Regionhuset, Västerås där hälso-och sjukvårdsledningen lämnar en lägesrapport kring covid-19 inför sommaren.

Medverkande

Håkan Wittgren. Hälso- och Sjukvårdsdirektör, lämnar rapport om planering över sommaren och en försiktig återstart av ordinarie vårdverksamhet.

Åke Ternez. Medicinsk stabschef, om läget i vården och om utökade provtagningar för covid-19.

Jan Smedjegård. Smittskyddsläkare, om provtagning, smittläget och att fortsatt följa myndigheters föreskrifter och rekommendationer under sommaren.

Efter presskonferensen ges möjlighet till individuella intervjuer med talespersonerna.

Om besöksförbudet

Det råder fortfarande besöksförbud i Region Västmanlands vårdverksamheter. Presskonferensen hålls i regionens administrativa lokaler. Kom inte till pressträffen om du har minsta förkylningssymtom. På plats - visa hänsyn och håll avstånd till varandra i lokalen.

Anmäl deltagande till Region Västmanlands presskontakt.

E-post. press@regionvastmanland.se
Tel. 021-17 69 31

Välkomna!



Om Region Västmanland

Region Västmanlands huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik, regional hållbar utveckling. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.


Presskontakt

Presskontakt dagtid
Presskontakt dagtid
Vardagar kl 08 - 16:30.