2023-01-31 14:26Pressmeddelande

Puls i nytt uppdrag i Simrishamn och Tomelilla

Andreas Kind, driftschef slam, Puls ABAndreas Kind, driftschef slam, Puls AB

Nu står det klart att Puls AB vinner upphandlingen om tömning av enskilda avlopp, minireningsverk och fettavskiljare i de två kommunerna Simrishamn och Tomelilla på uppdrag av ÖKRAB.

- Det här uppdraget passar oss utmärkt då vi har lång erfarenhet av liknande uppdrag i andra kommuner. Jag och mina kollegor är tacksamma för förtroendet och ser fram emot att utöka vår närvaro i ytterligare två kommuner i Skåne, säger Andreas Kind, driftschef slamavdelningen på Puls AB.

Uppdraget startar 2025-01-04 och kommer att pågå under sju år med möjlighet till två års förlängning.

Om ÖKRAB

ÖKRAB är Simrishamns och Tomelilla kommuners gemensamma renhållningsbolag. De har hand om insamling av hushållsavfall och slamtömning i båda kommunerna som tillsammans har ca 25 000 invånare. Om Puls AB

Puls – Planerad Underhållsservice AB – är med 30 års erfarenhet en av de största aktörerna i södra Sverige på VA-underhåll. Puls ser till att VA-nätet planeras, underhålls och servas för att vattnets cirkulära kretslopp ska fungera. Puls ingår i Ohlssonskoncernen som har drygt 800 anställda och omsätter ca 1,3 miljarder kronor.