2021-01-28 09:26Nyheter

Vilka hade högst kundnöjdhet 2020?

Den 11 februari livestreamas årets NKI-seminarium då vi avslöjar vilka bostadsutvecklare och småhusföretag som hade högst kundnöjdhet 2020.

Sammanlagt tävlar 60 företag om priserna "Nöjdast kunder" och "Bästa projekt". Dessutom presenterar vi de företag som har fått högst betyg inom sex olika kategorier däribland bostadskvalitet och personlig service.    

Årets NKI-seminarium livestreamas och kommer utöver prisutdelningen även bjuda på en genomgång av företagens gemensamma prestation under det gångna året.     

Vi välkomnar alla i bostadsbranschen samt alla andra med intresse för NKI-mätningar för bostäder!

Om NKI-seminariet
När? Den 11 februari kl. 9.00-11.00
Hur? Digitalt. Seminariet livestreamas. 
Kostnad: Webbinariet är kostnadsfritt.
Anmälan sker här. Senast den 9/2 vill vi ha in din anmälan.

Information om hur du ansluter till livesändningen skickas ett par dagar innan seminariet. 

Varmt välkommen!

Här hittar du mer information om Prognoscentrets kundnöjdhetsmätningar. 



Om Prognoscentret

Prognoscentret erbjuder som oberoende marknadsanalysföretag strategiska, taktiska och operativa beslutsunderlag till aktörer inom den nordiska byggbranschen. Företaget har idag flertalet av marknadens ledande aktörer som kunder. Med varierande analyser och undersökningsmetoder tillgodoses behov och önskemål inom såväl producent- och entreprenadled som inom handel, bank och consulting. Prognoscentret är Sveriges och Norges representanter i Euroconstruct® och har därigenom en unik tillgång till information om motsvarande marknader i hela Europa.


Kontaktpersoner

Erika Knutsson
Marknads- och utvecklingschef
Erika Knutsson