2023-06-01 08:36Pressmeddelande

Polarn O. Pyret förstärker sin digitala närvaro och lanserar ny innovativ design på sin e-handel

Polarn O. Pyret accelererar och tar ett viktigt steg i sin digitala strategi genom att lansera ett nytt digitalt universum för att möta kundernas behov online. Lanseringen av e-handelns nya design markerar en viktig milstolpe på Polarn O. Pyrets digitala tillväxtresa, med målet att bli en ledande aktör inom kategorin barnkläder även online.

Sedan starten 1976 har kunderna varit Polarn O. Pyrets främsta prioritet. Detta bekräftas av varumärkets kundundersökningar, där kunderna uttrycker att de får den experthjälp, inspiration och vägledning i varumärkets fysiska butiker som de behöver. Nu tar Polarn O. Pyret ett betydelsefullt steg mot att kunna erbjuda samma upplevelse på sin e-handel genom att lansera en ny innovativ design och flera smarta funktioner. Den nya e-handeln erbjuder en unik köpupplevelse med personifierade rekommendationer som ska underlätta kundernas val utifrån olika behov.
        
– Vi är otroligt entusiastiska över att lansera vår nya e-handel. Idag markerar en viktig milstolpe i vår digitala tillväxtresa och omnikanalstrategi. Lanseringen av vår nya e-handel stärker inte bara vårt åtagande att ge våra kunder online samma exceptionella vägledning som de får i våra fysiska butiker, utan bidrar också till vårt mål om att bli marknadsledande inom kategorin barnkläder även online, säger Åse Tosterud, CCO på Polarn O. Pyret.

Under hösten kommer Polarn O. Pyret att fortsätta addera flera smarta funktioner – detta är bara början. Varumärkets nya e-handel har tagits fram i samarbete med design- och e-handelsbyrån Grebban.

– Vi har översatt Polarn O. Pyrets stora kunskap, vägledning och expertis som de erbjuder ute i butikerna till ett digitalt universum med exakt samma fokus. Genom att erbjuda olika vägar för att hitta rätt produkt utifrån användarens behov och kunskapsnivåer, med barnets aktivitet som riktmärke, har vi skapat en digitaliserad uppdatering av varumärket som nu är redo att användas av generation efter generation, precis som kläderna, säger Anton Johansson, CEO på Grebban.

Den nya e-handeln lanseras onsdagen den 31 maj 2023 på polarnopyret.se


Om Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige, och säljs på flera marknader världen över. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. För mer information gå in på www.polarnopyret.se