2023-04-20 10:11Nyheter

Polarn O. Pyret – Sveriges mest sålda klädmärke för barn på Tradera 2023

Tradera presenterar nu sin årliga rapport Tradera Circular Brands 2023, en rapport som lyfter fram och uppmärksammar de mest populära klädmärkena på svenska second hand-marknaden. För andra året i rad står Polarn O. Pyret överst på listan för Sveriges mest sålda klädmärken för barn.  

Intentionen med rapporten är att lyfta fram de klädmärken som driver på omställningen till ett hållbart samhälle genom att skapa kläder som verkligen uppskattas att användas igen och igen.

– Vi är oerhört stolta över att få denna utmärkelse, i år igen! Detta är ytterligare ett kvitto på att Polarn O. Pyret fortsättningsvis tar stora kliv framåt på en resa där en mer hållbar och cirkulär konsumtion är vår slutdestination, säger Johan Munck, VD Polarn O. Pyret. I allt vi gör strävar vi efter att skapa klädesplagg med kvalité som tål att älskas, tvättas och slitas och som kan leva vidare i generationer – minst tre barn i varje plagg!

Polarn O. Pyret intar även en ståtlig andra plats på Traderas topp 20-lista över Sveriges mest populära klädmärke, för hela klädbranschen.

Läs rapporten Tradera Circular Brands 2023 här: https://www.tradera.com/info/circularbrands/#

Vill du läsa mer om Polarn O. Pyrets hållbarhets initiativ?
Läs vår hållbarhetsrapport här: https://www.polarnopyret.se/siteassets/po.p-cares-new/pop_sustainability_report_21-22.pdf?ref=6E02E22E00


Om Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige, och säljs på flera marknader världen över. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. För mer information gå in på www.polarnopyret.se