2019-11-29 10:15Lehdistötiedote

Polarn O. Pyretin erikoismallisto tarjoaa iloisen jälleennäkemisen Mikki Hiiren kanssa

Polarn O. Pyretin erikoismallisto tarjoaa iloisen jälleennäkemisen Mikki Hiiren kanssa

 

Perustamisvuodestaan1976 lähtien Polarn O. Pyretillä on ollut erityinen suhde Disneyn ja erityisesti Mikki Hiiren kanssa, sillä ikoninen Mikki Hiiri esiintyi merkissä, joka löytyi kaikista Polarn O. Pyretin vaatteista. ”Mikki-vaatteista” tuli nopeasti erittäin suosittuja. 23. lokakuuta Polarn O. Pyret lanseeraa erikoismalliston, jossa Mikki Hiiri on jälleen mukana yhdessä useiden muiden Disney-hahmojen kanssa. Nämä hahmot ovat paitsi tuoneet meidät yhteen, niin myös tarjonneet ikimuistoisia hetkiä arjen keskellä ja erityisesti joulun aikaan.

 

Kun Polarn O. Pyret perustettiin vuonna 1976, syntyi ajatus käyttää pientä Mikki Hiiri -logoa kaikissa vaatteissa - suosittu klassikkohahmo vetosi niin lapsiin kuin aikuisiinkin.

 

Menestys oli suuri. Nykyään monet muistelevat lapsuutensa ”Mikki-vaatteita” lämmöllä ja kaiholla. Vaatteista tuli ajattomia klassikoita, jotka ovat periytyneet sukupolvelta toiselle. Itse asiassa vaatteista tuli niin suosittuja, että Polarn O. Pyretin oma sarjakuvapiirtäjä sai luvan piirtää Mikki Hiiren kaikkialle: vaatteisiin, pesuohjeisiin ja esitteisiin.

 

Nyt on täysin uuden Disney-yhteistyön aika, kun Polarn O. Pyret julkaisee erikoismalliston, jossa esiintyvät asiakkaillemme erityisesti joulun ajan piirretyistä tutut klassikkohahmot: Tiku ja Taku, Kaunotar ja Kulkuri, Mowgli, Robin Hood ja monet muut. Kaikissa vaatteissa on nostalginen Mikki Hiiri -merkki, joka on täsmälleen samanlainen kuin vuonna 1976. Tämä jälleennäkeminen on varmasti iloinen!

 

Samoin kun Polarn O. Pyretin perustamisvuonna, ovat tämänkin malliston vaatteet valmistettu pehmeistä materiaaleista, ne on suunniteltu kestämään rakkautta ja pesua ja ne voidaan antaa eteenpäin ensimmäiseltä käyttäjältä seuraavalle. Kaikki malliston vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta, ja luvassa on vaatteita kaikenikäisille lapsille ja jopa aikuisille.

 

”Tämä nostalginen katsaus menneisyyteen on samalla kunnianosoitus yhdelle Polarn O. Pyretin tärkeimmistä visioista: haluamme tehdä vaatteita, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle. Kohtaamme usein 70- ja 80-lukujen ”Mikki-vaatteita”, ja olemme vaikuttuneita siitä, että ne ovat nykyään aivan yhtä ajankohtaisia kuin silloinkin. Tämän uuden erikoismallistomme tehtävänä on luoda uusia ajattomia klassikoita, joita rakastetaan nyt ja tulevaisuudessa”, kertoo Polarn O. Pyretin toimitusjohtaja Nanna Hedlund.

 

Disney Media, Classics & Entertainment, The Walt Disney Company EMEA:n varatoimitusjohtaja Lizz Shortreed lisää:

”Mikki ja Minni Hiiri viettivät 90-vuotis-syntymäpäiväänsä vuonna 2018, ja jatkamme näitä juhlallisuuksia vielä tänäkin vuonna. Olemme erittäin iloisia, että Polarn O. Pyret on onnistunut tuomaan nostalgisen Mikki Hiiri -merkin vuodesta 1976 vuoteen 2019. Polarn O. Pyret on yhdistänyt molempien brändien vahvan perinnön ja tämänhetkiset trendit. Olemme erittäin ylpeitä tästä erikoismallistosta, jossa Mikki Hiiren ajaton viehätys on tulkittu raikkaasti uusiksi sekä lapsia että aikuisia innostavalla tavalla.


Tietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Tietoa Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret on perustettu vuonna 1976 tavoitteena valmistaa vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Yli 40 vuoden jälkeen olemme Ruotsin johtava laadukkaiden lastenvaatteiden valmistaja, ja vaatteitamme myydään useissa maissa ympäri maailman. Valmistamme vaatteita, jotka kestävät rakkautta, pesua sekä kulutusta, ja jotka pieneksi jäädessään periytyvät lapselta toiselle. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Lue lisää osoitteesta polarnopyret.fi