2023-03-08 07:00Uutiset

PO.P Reclaimed -mallisto on täällä taas!

Polarn O. Pyret julkaisee ainutlaatuisen erikoismalliston kuoritakkeja, jotka on valmistettu aikaisempien kausien ylijäämämateriaalista. Tavoitteena on hyödyntää kankaita ja muita materiaaleja, jotka muutoin menisivät hukkaan, mikä ei ole vastuullisuusnäkökulmasta kestävää.

Keskiviikkona 8. maaliskuuta Polarn O. Pyret julkaisee kahdeksan kuoritakkia. Mallisto kulkee nimellä PO.P Reclaimed. Malliston kaikki kuoritakit on valmistettu aiempien kausien ylijäämämateriaaleista, jotka muuten olisivat menneet hukkaan. Osa väreistä ja kuvioista voidaan siis tunnistaa aikaisempien kausien mallistoista.

- Vaateteollisuus on yksi saastuttavimmista teollisuuden aloista. Lisäksi Euroopassa heitetään roskiin jopa 15 kg tekstiilejä henkilöä kohden vuodessa. Myös tehtailla heitetään pois arvokasta ylijäämäkangasta, jolloin materiaali ei koskaan pääse edes vaatekappaleeseen asti. Me Polarn O. Pyretillä huolehdimme tehtaiden ylijääneistä materiaaleista ja pyrimme siten myös varmistamaan, että meillä on mahdollisimman vähän vaikutusta ympäristöön, Polarn O. Pyretin vastuullisuuspäällikkö Teres Persi sanoo.

PO.P Reclaimed -kuoritakkimallisto on tehty myös aiemminkin, vuonna 2017. Tuolloin se myytiin loppuun odotettua nopeammin.

- Reclaimed -kuoritakkimalliston takeissa on täysin samat hienot ominaisuudet kuin klassisissa kuoritakkeissamme. Pieni ero on itse mallissa, joka on hieman yksinkertaisempi. PO.P Reclaimed -takkeja ei voi esimerkiksi kiinnittää yhteen windfleece-takkien kanssa. Lisäksi takeissa on hieman matalampi vesipilariarvo, 10 000 mm. Muutoin takit ovat laadukkaista ja ne kestävät kulumista. Ja tietysti pieneksi jäätyään siirtyvät eteenpäin seuraavalle lapselle, sanoo Martina Wernemar, Polarn O. Pyretin valikoimapäällikkö.

PO.P Reclaimed julkaistaan ​​8. maaliskuuta 2023 ja se on saatavilla yksinomaan verkossa. Takkeja on saatavilla koossa 86-128, rajoitettu erä.Tietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi