2023-08-17 12:23Uutiset

Polarn O. Pyretin syksyn kuorivaatteet on suunniteltu ulkoleikkeihin ja seikkailuihin säällä kuin säällä!

Polarn O. Pyretin syksyn kuorivaatteet on suunniteltu ulkoleikkeihin ja seikkailuihin säällä kuin säällä!Polarn O. Pyretin syksyn kuorivaatteet on suunniteltu ulkoleikkeihin ja seikkailuihin säällä kuin säällä!

Syksy ei odota virallista tuloaan tänä vuonna, sillä päivät ovat tarjoilleet jo sadetta, tuulta sekä viileämpiä lämpötiloja koko maassa. Syksyn vaihtelevat säät eivät kuitenkaan saa estää isoja tai pieniä seikkailijoita, jotka rakastavat ulkona leikkimistä. Olemme suunnitelleet valikoiman syksyn parhaita kuorivaatteita. Haluatko olla täysin varma, että lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä säästä riippumatta? Panosta siis seuraaviin tuotteisiin!

1. Windfleece-takki
Polarn O. Pyretin suosittu windfleece-takki on sekä veden- että tuulenpitävä. Windfleece on kuin kaksi vaatetta yhdessä - takkia voi nimittäin käyttää sekä kerroksena 3 lämpimällä säällä että kerroksena 2 kuorivaatteen alla, kun sää on viileämpi. Täydellinen käytettäväksi ympäri vuoden!

Windfleece-takin ominaisuudet: Tuulenpitävä, vedenpitävä, heijastimet edessä ja takana, voidaan kiinnittää Polarn O. Pyretin suosittuun Stormy-kuoritakkiin. Lue lisää täältä.

Hinta: 74,90 €
Syksyn värit: Luumu, Sinivihreä, Sininen, Harmaa, Tummansininen, Musta

>> Tutustu windfleece-takkiin täällä
>> Tuotekuvat löydät täältä


2. Stormy-kuoritakki – PO.P WeatherPRO®
Stormy-kuoritakki on Polarn O. Pyretin klassinen tuulen- ja vedenpitävä kuoritakki ja yksi suosituimmista tuotteista. Kestävä tuulen- ja vedenpitävä materiaali, täysin teipatut saumat, muotoon ommellut hihat ja hyvä hengittävyys. Tämä kuoritakki pitää lapsesi kuivana ja lämpimänä kaikissa sääolosuhteissa. Takkia voi käyttää ympäri vuoden, sillä se on täydellinen sadetakkina/kerroksena 2 keväällä, kesällä ja syksyllä sekä kerroksena 3 talvella. Yhdistä takki suosittuihin Stormy-kuorihousuihin.

Stormy-kuoritakin ominaisuudet: Tuulen- ja vedenpitävä, vesipilariarvo > 12000 mm, teipatut saumat, vettähylkivä BIONIC-FINISH® ECO-käsittely, joka ei sisällä PFAS-yhdisteitä, 3M-heijastimet, joissa on 360 asteen näkyvyys. Lisäksi takki voidaan yhdistää Polarn O. Pyretin windfleece-, fleece, ja kevyttoppatakkiin. Lue lisää täältä.
Hinta: 99,90 €
Syksyn värit: Luumu, Oranssi, Sininen, Vaaleanliila, Roosa, Tummansininen, Sinivihreä

>> Tutustu Stormy-kuoritakkiin täällä
>> Tuotekuvat löydät täältä


3. Stormy-kuorihousut – PO.P WeatherPRO®
Nämä tuulen- ja vedenpitävät kuorihousut, joissa on täysin teipatut saumat sekä hyvä hengittävyys, ovat yksi Polarn O. Pyretin suosituimmista tuotteista. Stormy-kuorihousut on valmistettu kestävästä materiaalista, sekä vahvikkeet polvissa ja takapuolessa mahdollistavat leikkimisen karkeillakin pinnoilla. Housut sopivat käytettäviksi ympäri vuoden – Stormy-kuorihousut ovat täydelliset sadehousut keväällä, kesällä ja syksyllä sekä talvella ne voi pukea päälle kerrokseksi 3. Saatavana matala ja korkea malli.

Stormy-kuorihousujen ominaisuudet: Tuulen- ja vedenpitävä, vesipilariarvo > 12000 mm, teipatut saumat, vettähylkivä BIONIC-FINISH® ECO-käsittely, joka ei sisällä PFAS-yhdisteitä, 3M-heijastimet, joissa on 360 asteen näkyvyys. Lue lisää täältä.

Hinta: 74,90 €
Värit:
Musta ja tummansininen

>> Stormy-kuorihousut korkea vyötärö
>> Stormy-kuorihousut matala vyötärö
>> Tuotekuvat löydät täältäTietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi

Yhteystiedot

Heini Pekkala
Project Leader Marketing Finland & Social Media
Heini Pekkala