2023-03-15 11:05Uutiset

Astrid Lindgren & Ilon Wikland – Polarn O. Pyretin kevätmalliston yhteistyö on täällä!

 

Astrid Lindgrenin sadut ovat täällä taas – Polarn O. Pyret lanseeraa eksklusiivisen kevätmalliston, jossa seikkailevat Se pikkuinen Lotta ja Melukylän lapset Ilon Wikladin kuvittamina. 

Syksyllä 2022 Polarn O. Pyret aloitti ainutlaatuisen yhteistyön Astrid Lindgrenin rakastetuissa saduissa nähtyjen Ilon Wiklandin luomien kuvitusten kanssa. Yhteistyömallisto koostuu kahdesta osasta, jonka ensimmäinen osa julkaistiin lokakuussa 2022. Nyt Polarn O. Pyret julkaisee malliston odotetun jatko-osan – eksklusiivisen kevätmalliston, jossa seikkailevat Se pikkuinen Lotta sekä Melukylän lapset Ilon Wiklandin kuvittamina. 
 
Yhteistyö Astrid Lindgrenin saduissa nähtyjen Ilon Wiklandin kuvitusten kanssa on ainutlaatuista, sillä Polarn O. Pyret on saanut yksinoikeuden käyttää lastenvaatteissaan Se pikkuinen Lotta ja Melukylän lapset kuvituksia. Kevätmalliston suunnittelutyö aloitettiin jo vuonna 2021 ja se on ollut Polarn O. Pyretin suunnittelutiimille intensiivinen projekti alusta asti. 
 
- Astrid Lindgrenin sadut ja Ilon Wikladnin kuvitukset ovat Polarn O. Pyretille unelmayhteistyö. Yhteistyömme ensimmäinen osa, lokakuussa 2022 julkaistu mallisto sai erittäin hyvän vastaanoton. On selvää, että nämä sadut ovat monien ihmisten sydäntä lähellä. Siksi olemme nyt erittäin ylpeitä, että voimme vihdoin esitellä yhteistyön kevätmalliston. Jokainen malliston vaate on ainutlaatuinen, voisi sanoa, että kyseessä on ennemminkin taideteos kuin vaatemallisto, kertoo Polarn O. Pyretin valikoimapäällikkö Martina Wernemar. 
 
Kevään mallisto koostuu yöasuista, collegepaidoista, t-paidoista, leggingseistä ja mekosta. Malliston värikkäissä vaatteissa nähdään kuvituksia kirjoista Osaa Lottakin ajaa, Lotta osaa mitä vain, Melukylän kevät sekä Lasten Päivä Melukylässä. Malliston vaatteet ovat saatavilla koossa 86–122 ja yöasut koossa 50–140. 
 
- Herätämme Ilon Wiklandin kuvittamat, Astrid Lindgrenin rakastetut satuhahmot eloon vaatteisamme ja toivomme, että voimme siten inspiroida ja innostaa lapsia tutustumaan kirjojen taianomaiseen maailmaan. Olemme todella ylpeitä tästä yhteistyöstä, koska se kulkee käsi kädessä Polarn O. Pyretin filosofian ja lupauksen kanssa antaa lasten olla lapsia, sanoo Heli Fleetwood, Polarn O. Pyretin brändi- ja markkinointijohtaja. 

Mallistoa on saatavilla rajoitettu erä 15. maaliskuuta alkaen Polarn O. Pyret -myymälöissä ja verkkokaupassa osoitteessa www.polarnopyret.fi. Tietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi


Yhteystiedot

Heini Pekkala
Project Leader Marketing Finland & Social Media
Heini Pekkala