2023-01-27 09:04Zprávy

D:PLOY – DALŠÍ VELKÝ SKOK V AUTOMATIZACI

D:PLOY – DALŠÍ VELKÝ SKOK V AUTOMATIZACI

D:PLOY je první automatizovaná platforma pro vytváření, spouštění, monitorování a opětovné nasazování kolaborativních aplikací. Automatizuje proces zprovoznění robotické aplikace a umožňuje její nasazení přímo ve výrobní hale bez nutnosti programování a simulací. S platformou D:PLOY lze kompletní aplikace nasadit během několika hodin.

Proč D:PLOY?

D:PLOY zjednodušuje automatizaci a představuje flexibilní, snadný a cenově dostupný vstupní bod do robotické automatizace. D:PLOY nabízí ve srovnání s dosud dostupnými konvenčními řešeními výraznou úsporu času nutného k nasazení a opětovnému nasazení, a to až o 90 %, což vám konečně umožní využívat výhod automatizace. D:PLOY pomáhá snížit celkové náklady na automatizaci tím, že zkracuje dobu nasazení a opětovného nasazení, což vám umožní rychlejší a levnější implementaci a zároveň získáte kontrolu nad průběžnými změnami automatizace ve vaší výrobě.

☑️ Automatizujte rychleji, snadněji a bez rizika

☑️ Až 90% úspora času při nasazení pro rychlejší návratnost investic

☑️ Řešení problémů s nedostatkem pracovních sil

☑️ Zvyšte produktivitu a udržujte si náskok před konkurencí

☑️ Odlehčete obsluze od nežádoucích úkolů

☑️ Převezměte kontrolu nad svou cestou automatizace

Chcete být jako první u našich novinek a zákulisních perliček? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a nic vám neunikne.



O OnRobot

OnRobot vznikl jako globální společnost v červnu 2018 sloučením dánské společnosti OnRobot, maďarské společnosti OptoForce a americké společnosti Perception Robotics. Dánská společnost Purple Robotics přešla pod naše křídla krátce poté. Aktiva IP patřící společnosti Blue Workforce byla pořízena v dubnu 2019. Jednotlivé společnosti byly známé díky vývoji jedinečných technologií pro kolaborativní aplikace a společně představují impozantní katalog nejlepších nástrojů v oboru. Nástroje zahrnují uchopovače, senzory, měniče nástrojů a software, který umožňuje malým a středním výrobcům automatizovat jejich procesy jako nikdy předtím – rychle, efektivně a hospodárně.


Kontakty

Vikram Kumar
General Manager, EMEA
Vikram Kumar