2023-11-30 11:27Pressmeddelande

Muli Collection / Gina Tricot - se kollektionen här

silverring: 399,95 SEKsilverring: 399,95 SEK

Idag avslöjades äntligen nyheten officiellt, samarbetet mellan Gina Tricot och Muli Collection som släpper en ny exklusiv smyckeskollektion i begränsad upplaga. 

Kollektionen, bestående av elva exklusivt designade smycken, är inslagna som perfekta presenter i specialdesignade askar.

Kollektionen lyfter fram några av Muli Collections signaturstycken, kännetecknade av deras unika kännetecknande skrynklade design. Kollektionen innehåller  tidlösa örhängen, ett silverhalsband med boll och en matchande ring. Allt finns tillgängligt i premium 925 Sterling Silver eller 18k guld, vilket gör dem till det ultimata valet för de som söker en tidlös gåva inför helgerna.

snäckor i guld: 499,95 SEK

snäckor i guld: 499,95 SEK

crinkled hoops: 399,95 SEK

crinkled hoops: 399,95 SEK

Gina Tricot x Muli Collection blir tillgängligt den 8 december både online på ginatricot.com och i utvalda butiker. Om CULT COMMUNICATIONS

Cult Communications startades 2020 med en vision om att bli ett modernt digitalt och mer flexibelt alternativ till de mer traditionella byråerna inom vår bransch. Vi är idag en snabbväxande, nytänkande, personlig byrå som specialiserar oss på att skapa största möjliga synlighet för varumärken inom mode, skönhet och livsstil. Cult Communications har idag flera anställda och jobbar med alltifrån etablerade storbolag, börsnoterade jättar till startups där vi sätter helt nya varumärken på kartan.


Kontaktpersoner

Moa Engström
Founder
Moa Engström