2023-11-30 11:24Pressmeddelande

Gina Tricot och Muli Collection lanserar exklusiv smyckeskollektion

Det är äntligen dags att avslöja samarbetet mellan Gina Tricot och Muli Collection.

I ett spännande varumärkessamarbete presenterar nu Gina Tricot och Muli Collection en ny exklusiv smyckeskollektion i begränsad upplaga. 

Kollektionen, bestående av elva exklusivt designade smycken, är inslagna som perfekta presenter i specialdesignade askar.

Kollektionen lyfter fram några av Muli Collections signaturstycken, kännetecknade av deras unika kännetecknande skrynklade design. Kollektionen innehåller  tidlösa örhängen, ett silverhalsband med boll och en matchande ring. Allt finns tillgängligt i premium 925 Sterling Silver eller 18k guld, vilket gör dem till det ultimata valet för de som söker en tidlös gåva inför helgerna.

"Samarbetet mellan Gina Tricot och Muli Collection är en fusion av tidlös stil och unik signatur. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter, och den här kollektionen är verkligen ett mångsidigt uttryck för det," säger Sophie Frick, designchef på Gina Tricot.

Muli Collection, grundat 2020 av Cajsa Andersson och Isabelle Åkerström, är ett svenskt smyckesmärke som fokuserar på att erbjuda unika och högkvalitativa smycken som passar alla plånböcker. Detta samarbete markerar en viktig milstolpe i deras strävan att göra distinkta och prisvärda smycken tillgängliga för en bredare publik.

"Samarbetet med Gina Tricot har varit en otrolig resa. Kollektionen återspeglar verkligen båda våra varumärken och skapar en perfekt kombination. Det är en overklig känsla att ha vuxit upp med Gina Tricot som ett varumärke och nu samarbeta i detta betydelsefulla projekt. En ära och en dröm som går i uppfyllelse för oss båda," säger Isabelle Åkerström och Cajsa Andersson, medgrundare av Muli Collection.

Gina Tricot x Muli Collection blir tillgängligt den 8 december både online på ginatricot.com och i utvalda butiker. Obs. Embargo på nyheten gäller tom. 29:e November klockan 12.00.


Om CULT COMMUNICATIONS

Cult Communications startades 2020 med en vision om att bli ett modernt digitalt och mer flexibelt alternativ till de mer traditionella byråerna inom vår bransch. Vi är idag en snabbväxande, nytänkande, personlig byrå som specialiserar oss på att skapa största möjliga synlighet för varumärken inom mode, skönhet och livsstil. Cult Communications har idag flera anställda och jobbar med alltifrån etablerade storbolag, börsnoterade jättar till startups där vi sätter helt nya varumärken på kartan.


Kontaktpersoner

Moa Engström
Founder
Moa Engström