2016-02-01 08:06Pressmeddelande

Arkitektkopia ny partner till NorrlandsOperan

Arkitektkopia i Umeå är från årsskiftet ny huvudsponsor till NorrlandsOperan.

– Jättekul att Arkitektkopia nappat på vårt erbjudande om sponsorskap. Vi har haft dem som leverantörer under en längre tid och har alltid varit nöjda med det de levererar. Snabba, lösningsorienterade och alltid med högsta möjliga kvalitet, något vi eftersträvar hos både oss själva och våra partners. Att de nu väljer att gå in i ett närmare samarbete tycker vi givetvis är fantastiskt roligt, säger Magnus Mikaelsson, marknads- och kommunikationschef på NorrlandsOperan.

Tillsammans med sponsrings- och eventbyrån Heja! har NorrlandsOperan sedan våren 2013 arbetat aktivt med att utveckla sitt rättighetsarbete och hittills är man tillfreds med resultatet av satsningen.

– Det primära med samtliga våra sponsorsamarbeten är att det ska resultera i något som gagnar både sponsorn, oss och viktigast av allt; våra besökare. Att med sponsorns hjälp kunna förädla, förbättra och utveckla verksamheten för att i slutändan ge kunderna bättre upplevelser.

Sedan tidigare är kommunikationsbyrån Halleluja, VK och Balticgruppen medlemmar av huvudsponsorfamiljen och med Arkitektkopia blir kvartetten komplett. För att garantera branschexklusivitet och för att kunna förvalta samarbetena på ett bra sätt har NorrlandsOperan valt att enbart ta in fyra sponsorer på högsta nivån.

- Vi arbetar väldigt nära kultursektorn med bild och tryck och ser flera möjligheter för hur vårt samarbete ska gagna såväl NorrlandsOperan som deras besökare och allmänheten. Genom partnerskapet tydliggör vi vår koppling till kulturen och hoppas att detta ska generera ännu fler intressanta samarbeten och uppdrag. Att få vara delaktig i NorrlandsOperans arbete känns hedrande, säger Lennie Nylén, ägare Arkitektkopia i Umeå.

Läs mer: www.norrlandsoperan.se

NorrlandsOperan är ett scenkonsthus i Umeå som rymmer egen symfoniorkester,
opera, dans, musik och konst samt egna verkstäder och ateljéer. I verksamheten
ingår också MADE och Umeå Jazzfestival samt turnéer och samarbeten
på olika håll i regionen, nationellt och internationellt.


Om Norrlandsoperan

Norrlandsoperan grundades 1974. Under åren har vi utvecklats från en regional operaensemble till ett scenkonsthus med regionalt uppdrag och mycket bred verksamhet. I Norrlandsoperan ingår symfoniorkestern och avdelningar för opera, dans, musik samt Vita kuben, vårt rum för samtida konst. Vi har egna tillverkande verkstäder och ateljéer samt ett eget biljettkontor.


Kontaktpersoner

Britta Amft
Producent operaavdelningen
Britta Amft
Robert Dahl Norsten
Producent operaavdelningen
Robert Dahl Norsten
Birgit Berndt
Danschef
Birgit Berndt
Minna Lindahl
Producent dansavdelningen
Minna Lindahl
Linda Wiklund
Producent dansavdelningen
Linda Wiklund
Clara West
Danskonsulent i Västerbotten
Clara West
Markus Falck
Producent musikavdelningen
Markus Falck